1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Kokemuksia Playitas Annexe -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
7,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

,

+
Majoituksen hintaan sisältyvät ryhmäliikunnat.
-
Muutama huopa huoneistoon.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-07


8 10:stä

,
Tampere

+
Annexessa mukava huoneisto. Tilava. Varustelu ok. Oma terassi oli ihana. Liikuntatunnit tosi hyviä! Ranta pääresortin läheisyydessä kivasti.
-
Sängynalla likaista. Annexen piha-alueelta löytyi muutama torakka, muttei huoneestamme. Suihkussa ei kunnon lattiakaivoa eli kylppäri lainehti. Huono äänieristys. Lomalla oli todella haasteellista syödä suht. edullisesti kasvissyöjänä. Suosittelisin ottamaan paikan päällä täyshoidon tai puolihoidon.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-31


7 10:stä

Sari,

+
Hyvät, tilavat huoneistot. Kaksi vessaa oli plussaa:)
-
Joku auringonottopaikka vaikka Hotellialueen keskelle kun ei aurinko paistanut patiollemme sen sijainnin takia, eikä tarvitsisi lähteä muualle edemmäksi. Pienempää kattilaa olisi kaivannut.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-31


9 10:stä

Olga,
Vantaa

+
Kaikki palvelut lähellä ja helposti saatavilla
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-31


9 10:stä

Karita,
Helsinki

+
Rauhallinen, iso huoneisto, kaunis alue, kiva allas / ravintola alue
-
Viemäri voisi vetää paremmin, vettä läikkyy yli suihkuverhosta huolimatta.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-24


8 10:stä

Anu,
Kauhajoki

+
Siisti alue. Isot uima-altaat ja mahtavat urheilumahdollisuudet. Myös ranta ihan lähellä. Hyvät yhteydet bussilla isompaan kaupunkiin.
-
Annexe huoneistohotellin keittiövarusteluun saisi kiinnittää huomiota; paistovälineissä puutteita. Myöskään kahvinkeitin ja paahdin eivät toimineet kunnolla. Varsin synkkä keittiö. Oleskelualue puuttui kokonaan, ja terassilla vain 2 tuolia (6 henkeä). Mutta vastinetta rahalle kuitenkin edulliseen hintaan nähden.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-24


8 10:stä

Tommi ,
Helsinki

+
Sijainti rannalla oli mainio, vaikka hotellin läheisyydessä ei ollutkaan autenttista kylämeininkiä kuin ehkä nimeksi rannan toisessa päässä. Se oli ehkä ainoa asia mitä jäimme kaipaamaan.
-
Ollakseen näin eristäytynyt oma resorttinsa, olisimme myös kaivannut ravintolatarjontaan jotain variaatiota. La Bodega oli hyvä ravintola. La Luigi olisi ollut myös vahvasti plussan puolella, mutta kokeiluiltana palvelu oli luokattoman hidasta. Suurin kritiikki ei kuitenkaan osu ravintoloihin, vaan alueella olevien ryhmäliikuntojen musiikkien äänenvoimakkuuteen. Jos musiikkia huudatetaan sisätiloissa niin lujaa, että jumputus kantautuu matkojen päähän, voi vain ihmetellä mitä tekno rave -tason äänenvoimakkuudella tavoitellaan. Parempaa liikuntakokemusta? Jos tämä jo ihmetytti, oli kuitenkin käsittämätöntä tuoda nämä äänisaasteet ulkoilmaan, joka tarkoitti sitä, että urheilutuokion ajan musiikin jyminälle altistui missä tahansa kolkassa alueella olikaan. Olisiko tässä ollut muita vaihtoehtoja tai yksinkertaisesti äänenvoimakkuuden laskemista.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-24


7 10:stä

Aki,
Nivala

+
Iloinen ja mukava henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-24


8 10:stä

Antti,
Helsinki

+
Siisti ja hyvin simppeli huoneisto 4 hengelle. Astioita hyvin pelkistetysti. Kaksi vessaa oli erittäin hyvä. Vaikka ei ollut ilmastointia ei ollut kuuma. Turvallisen oloinen paikka. Hyvin parkkitilaa --> ehdottomasti kannattaa vuokrata auto esim. cicar. Helppo liikkua autolla ja yhtä halpaa viikoksi kuin lentokenttä kuljetus. Playitas resort paikkana todella hieno ja paljon mahdollisuuksia. Suosittelen voimakkaasti vaikka ei aikoisi urheilla mitään. Kaikki palvelut resortissa, kauppa, ravintolat yms. Pelasimme perheemme kanssa kaikkia mahdollista ja ne pääsääntöisesti kuuluivat hintaa. Lähi kylä oli hyvin pieni mutta kivat pari ravintolaa --> suosittelen Casa Viktor.
-
Vähän kulunut huoneisto, mutta siisti. Kaksi makuuhuonetta, mutta ei olohuonetta. Siivous 5 kertaa viikon aikana. Eivät vaihtaneet lakanoita koko viikkona. pyyhkeitä vaihtoivat useammin. Muutama torakka huoneistossa ja lamput palaneet muutamasta. Ilmoitettu respaan ja hoitivat asiat kuntoon.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-10


8 10:stä

Markus,
Heinola

+
Tilava huoneisto ja kaksi vessaa
-
huoneessa oli viikon aikana 7 torakkaa ja en keksi muuta kuin ilmastointi räppänät mistä pääsi sisään.tiheät verkot aukkoihin.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-10


Katso kaikki arvostelut

Tapahtui virhe ladattaessa arviointeja.