1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kahden hengen huone

Valoisia kahden hengen huoneita, missä tv, puhelin ja minijääkaappi. Kokolattiamatto. Maksuton ilmastointi. Tv ja puhelin. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksikerroksinen kaksio

Kaksioita kierreportailla kerrosten välillä. Huoneiden välillä on ovi, mutta ei ovea kerrosten välillä. Makuuhuone yläkerrassa. Alakerrassa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Tv, puhelin ja maksuton ilmastointi. Liesi, leivänpaahdin, mikro, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Vuodesohva sekä lisävuodemahdollisuus nojatuolista. Kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa on kylpyamme. Toinen kylpyhuone sijaitsee alakerrassa, toinen yläkerrassa. Parveke. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-7 hengelle, joista 2 lasta.

Kaksio

Tilavia kaksioita puisilla huonekaluilla. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone kahdella vuoteella ja minikeittiö. Tv, puhelin ja maksuton ilmastointi. Liesi, leivänpaahdin, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 37 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kolmio

Kolmioita kahdella erillisellä makuuhuoneella ja tilavalla keittiöllä. Uuni, leivänpaahdin, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv, puhelin ja maksuton ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle, joista 2 lasta.