Sunny Beach kohdetiedot

Aikaero:

Kellonaika on sama kuin Suomessa.

Valuutta:

BGN = bulgarian leva. Tarkista ajantasainen valuuttakurssi pankista tai valuutanvaihtotoimistosta. Huomioithan, että Bulgariassa rahan vaihto kadulla on kiellettyä eivätkä rahanvaihtokonttorit ja pankit ota vastaan rypistyneitä tai muuten vahingoittuneita seteleitä.

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia maksaa noin 17 euroa, olut noin 2 euroa.

Lentokenttäkuljetus:

Lentokenttäkuljetus Burgasin lentokentältä Sunny Beachille kestää noin 30-75 minuuttia. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksissa.

Rannat:

Sunny Beachin viihtyisä hiekkaranta on 6 kilometriä pitkä, erittäin leveä, matala ja hienohiekkainen ranta.

Iltaelämä:

Sunny Beachilla on monenlaista iltaviihdettä ja tekemistä. Lukuisia baareja, diskoja ja kasinoita. Korkeasesongin aikana lähistön hotelleissa iltaelämän äänet voidaan kokea häiritseviksi. Vesipuisto.

Julkinen liikenne:

Sunny Beachilla voit kulkea esimerkiksi minijunalla, taksilla ja hevosvaunuilla. Mahdollisuus vuokrata polkupyöriä. Paikallisbussi liikennöi tiuhaan Nessebariin ja Burgasiin.

Aktiviteetit:

Useita aktiviteetteja, kuten tennis, jet ski, purjelautailu, vesihiihto ja suuri vesipuisto Sunny Beachin laidalla. Lisäksi mahdollisuus ratsastaa, leikkiä värikuulasotaa ja purjehtia.

Hyvä tietää:
  • Hotellien uima-altailla aurinkotuolit ja -varjot ovat yleensä maksullisia.
  • Toukokuun kahtena viimeisenä viikkona monet paikallliset nuoret tulevat juhlimaan koulun päättymistä rantakohteisiin. Tuolloin meno voi olla tavallista vilkkaampaa.
  • Heinäkuun tienoilla Sunny Beachille voi tulla runsaasti koppakuoriaisia. Koppakuoriaiset ovat täysin vaarattomia, mutta ne voidaan kokea häiritseviksi.