Huoneet

Kaksio

Tilavia kaksioita, joissa erillinen makuuhuone. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kokolattiamatto makuuhuoneessa. Minikeittiö, jossa liesi, jääkaappi ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke pöydällä ja kahdella tuolilla, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 40 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kolmio

Tilavia kolmioita, joissa olohuone ja kaksi makuuhuonetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kokolattiamatto makuuhuoneessa. Minikeittiö, jossa liesi, jääkaappi ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Parvekkeella on pöytä ja kaksi tuolia. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 60 neliötä
Soveltuu enintään: 4-5 hengelle

Neljän huoneen huoneisto

Tilavia neljän huoneen huoneistoja, joissa olohuone ja kolme makuuhuonetta. Kuusi normaalivuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kokolattiamatto makuuhuoneessa. Minikeittiö, jossa liesi, jääkaappi ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Osassa huoneistoja on kaksi kylpyhuonetta. Parveke. Huoneistoissa 6-7 hengelle on parveke rajoitetulla merinäköalalla. Parvekkeella on pöytä ja kaksi tuolia. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 100 neliötä
Soveltuu enintään: 5-7 hengelle

Yksiö

Tilavia yksiöitä. Minikeittiö, jossa liesi, jääkaappi ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, jossa pöytä ja kaksi tuolia. (Kesällä 2020 yksiöt ranskalaisella parvekkeella). Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle