1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Sol Nessebar Palace -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Paula,
Kokkola

+
Perhehuoneet tilavat, siistit ja mikä ihanaa molemmissa huoneissa omat kylpyhuoneet!
-
Kannattaisi mainita se kaksi kylpyhuonetta perhehuoneessa. Ehkä yleinen siisteys hotellin sisäaltaalla saisi olla parempi...viimeksi kun kävimme siellä niin vessat olivat aivan järkyttävässä kunnossa.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-18


6 10:stä

Sari,
Vaasa

+
Siisti hotelli, ystävällinen palvelu.
-
Ruoka ei maistunut miltään. Paljon tarjolla, mutta laatu huonoa. Kaikki noutopöydästä, olisi voinut edes joku ravintola olla a la carte tyyppinen. Illan viihde tarjonta olisi voinut olla korkeatasoisempaa. Vesi altaassa oli kylmää.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-18


9 10:stä

Pekka,
Viisuvesi

+
-
Shampoo ja hoitoaine huoneeseen

Vahvistettu asiakas: 2018-09-11


10 10:stä

Matti,
Mikkeli

+
Hyvä ruoka
-
Petauspatjat pehmentämään sänkyjä !!!

Vahvistettu asiakas: 2018-09-05


9 10:stä

Matti,
Vaasa

+
Ruoka ja juomatarjonta, siisteys huoneessa ja piha-alueella, huone tilava ja rauhallinen, henkilökunnan ystävällisyys ja palvelualttius
-
kovaääninen tunteja kestävä jumputus allasalueella häiritsevä, esiintymislavan vahvistimet liian äänekkäitä, korvatulppia pitäisi olla tarjolla. opastettuja retkiä lähikaupunkeihin (Burgas, Nessebar)

Vahvistettu asiakas: 2018-09-04


9 10:stä

,

+
Viihtyisät huoneet. Leveät sängyt. Siistit paikat. Monipuolinen ohjelma-ja aktiviteetti tarjonta.
-
Pelikentät eivät sijainneet siellä missä kerrottiin sijaitsevan. Osa henkilökunnasta vaihtoon.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-28


9 10:stä

Minna,
Raahe

+
Siisti ja toimiva. Palvelu hyvää.
-
All inclusive -tarjonta pääruokailuissa oli hyvää, mutta snäcks-paikoissa ja baareissa tarjoilut oli rajoitettu niin, että klo 23 jälkeen ei olluta tarjolla enää mitään. Yösnacks-paikoissa tarjoilut loppuivat aina kesken eikä niitä riittänyt edes koko tunniksi niin kuin piti.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-19


10 10:stä

Leelo,
Loue

+
Siisteys, hyvä palvelu, siivojat ystävälliset.
-
Saattiin ekä ilta huone 1.kerrokseen, vaikka oli maksettu merinäköalasta. Miinukset hotellin respaan.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-19


9 10:stä

Sirkka,
Suomussalmi

+
Paljon aktiviteettia, siisti, viihtyisä. Kaikki asiat toimi hyvin.
-
Suihkua oli vaikea käyttää ja suihkukopista tuli vettä lattialle.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-12


9 10:stä

Jari,
Oulu

+
Hyvä ruokavalikoima, paljon ajanvietettä
-

Vahvistettu asiakas: 2018-06-12


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sol Nessebar Palace -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

73% matkustajista suositttelee

886 arvostelua
Erinomainen
 
375
Erittäin hyvä
 
304
Hyvä
 
125
Ei kovin hyvä
 
53
Huono
 
29

Viimeisimmät 5 arviota

24.9.2018

Kirjoittanut PaulaH3139

Helppo loma lasten kanssa

Vietettiin mukava perheloma kyseisessä hotellissa. Todella siistit huoneet ja siivoja kävi joka päivä. Varasimme viidelle henkilölle perhehuoneen merinäköalalla ja todellakin harvoin on saatu nauttia näin väljästä olotilasta. Huoneistossa oli kaksi huonetta ja molemmissa oli omat kylpyhuoneet. Ihanaa kun suihkuun ei tarvinnut jonottaa. All inclusive sisälsi hyvin ruokaa ja herkkuja tarjolla, mutta pääruuat eivät ole mitään erikoisia. Keskityin lähinnä kasviksiin, salaatteihin ja Bulgarian ihaniin juustoihin. Loppuviikkona ei jaksanut enää sitä samaa ranskalais-nugettilinjaa ja siirryinkin salaatista sujuvasti jälkiruokiin. Jos jaksaa sokerisia drinkkejä niin ei muuta kuin baaritiskille tilamaan. Päärynäsiideria saa maksullisena osasta hotellin hyvinvarustelluista baareista. Lähikaupasta ostettuna Sommersby päärynäsiideri lähikaupasta noin 1 €. Hotellilla voi isompien lasten kanssa pelata tennista ja biljardia. Tennis ja neljä mailaa vuokrattuna tunniksi oli noin 20 €. Bulgariassa yleisesti tapaa huonoa asiakaspalvelua, eikä tämä reissu muuttanut mielikuvaani siitä. Nessebarin rannat ovat likaisempia kuin esim. Espanjassa, Turkissa tai Kroatiassa. Varottaisin myös rannanseudulla uivista meduusoista. Koskin vahingossa uidessa kädellä meduusan lonkeroihin ja kyllä se kirvelyn jätti koko päiväksi. Seudulla on myös paljon hylättyjä, puolivalmiita asuinrakennuksia ja hotelleja. Bulgarian Nessebar on jopa kalliimpi paikka kuin Suomi. En voi suositella ostamaan huonolaatuista tavaraa pikku kaupoista kalliimmalla kuin kotimaasta. Plussaksi mainitsisin edullisen matkan hinnan ja helpon lennon lähikenttä Vaasasta. Viiden hengen reissu Apollomatkoilta oli n. 2500 €. Parasta reissussa oli aina niin ihana aurinko, tennismatsit. kävelyt rannalla ja aina valmis ruokapöytä. Lähtisin toistekki.

 
4.1.2019

Kirjoittanut adriyana1989 Sofia, Bulgaria

sea

the beautiful sunny coast of the Black Sea can be seen from this wonderful hotel. you can always enjoy your stay and be unconditionally satisfied with the wonderful service and ambience. If you are a connoisseur of the beautiful places go right there

 
11.12.2018

Kirjoittanut samuelunique2015 Moray, Yhdistynyt kuningaskunta

Fantastic

This was our second visit to Sol Nessebar Palace, and the first time we have ever repeated a holiday. It was beyond our expectations last year and equally as good this year. We paid for a seaview which I really think was worth it as some of the rooms overlooked the car park. I cannot find anything bad to comment about this hotel, the food amazing, all inclusive drinks excellent, (last year the wine was poor, but they obviously listed to the comments, and it was very enjoyable this year). The rooms are maybe a little bit dated, but so are many hotel rooms. Plenty of entertainment for children and an nightly show for the grown-ups. There is an Italian restaurant which requires a booking, but to be honest the food in the hotel is better, so we give it a miss this year. Go on, give it a try, you won't be disappointed.

 
6.10.2018

Kirjoittanut OnAir704443

Vacation at sol nessebar pakace

Perfect hotel for family.children friendly.clean.pools for all ages.since it was last week of the sezon (till 30.9) was quiet and not crowdy.lot of diversified food.bus no.10 to visit old city nessebar cost 1.3 lev for age above 5 .bus stop near hotel.no need to take trip from agencies even bulgaria people do not speak english.use public transport as local people.tickets buy only on bus.female in charge will come to u during travel and ask u to pay.summery:very recomended for family with small child in summer and even in chill time. I saw also aged tourist over 75 enjoy from a well hospitality as well.perfect.warm recomended.might not be cheap but worth the money!!!zvi.tel aviv. i s r a e l.

 
2.10.2018

Kirjoittanut IvanGirginov Nashua, New Hampshire

Excellent place we keep coming back for years

Wonderful location, excellent food, great amenities, new amusements being added (like night bar and bowling, both with free entrance for guests). Interesting places around to visit. We've been coming here 6 years in a row now. Saw some of the negative reviews... I guess people like Clare S reviewed the wrong hotel... The music stops for an afternoon nap and doesn't start again before ~4 - every day! Yes, kids are playing around but never "so loud can't hear herself think" - extreeeeemely exaggerated! Love the place and plan to come back next year again!