Jooga- ja meditaatioviikko W/ Tove Lier

Lähde mukaan ihanalle joogaviikolle vierailevan ohjaajamme Tove Lierin kanssa Sivotaan! Tove rakastaa monimuotoisuutta ja on kiinnostunut erityisesti kansanterveydestä, ja haluaa jakaa joogan hyötyjä kaikille liikunnasta kiinnostuneille. Tove opettaa useita erilaisia ​​joogan muotoja, joten olitpa vasta aloitteleva joogi tai joogannut jo pidempään, sopii Toven joogan ja meditaation täyteinen viikko sinulle. 


Tuntikuvaukset

Yinyasa: Yin-joogan ja soft hatha -joogan ihana sekoitus. Tällä tunnilla pääset mukaan rauhalliselle tunnille, jossa käydään läpi monia erilaisia joogasarjoja ja vapautetaan samalla stressiä ja jännitteitä. Tällä tunnilla ei tehdä asentoja seisten. Pehmeän harjoituksen aikana voit päästää irti kaikesta ylimääräisestä, ja ottaa hyvin ansaitun tauon itsellesi. 

Viryayoga: Viryayoga on dynaamisempi harjoitus, jossa tehdään kokovaltainen kehon ja miehen kokonaisvaltainen harjoitus. Jooga-asennot tehdään flowmaisesti, ja jokaista asentoa seuraa toinen, jolloin ne rakentuvat päällekkäin. Tunti päättyy loppurentoutukseen.

YogaFlow: YogaFlow -tunnilla siirrytään jooga-asennosta toiseen hengityksen rytmissä. Tunnin aikana keskitytään liikkeeseen ja hengitykseen, ja tunti päättyy ihanaan rentoutushetkeen. Tunnin perustana on löytää hyvää oloa, voimaa ja iloa kehosta ja mielestä.

Lempeä jooga: Lempeä jooga on ihana aloitus tai lopetus päivälle. Vinyasa -joogaharjoitus tehdään pehmeiden liikkeiden kautta, ja tunnilla pyritään olemaan flow-tilassa alusta loppuun saakka. 

Global Yoga: Global Yoga on kehittyvä, 2000-luvun ihmisille suunniteltu joogamuoto, jossa fyysiset haasteet punotaan yhteen henkisten aikomusten kanssa. Tunnilla idän ja lännen tekniikat sekoitetaan keskenään keskittyen läsnäoloon ja virtaavaan liikkeeseen.

Yoga Nidra: Jooga-Nidraa kutsutaan myös jooga-uneksi. Tällä tunnilla makaat täysin paikoillasi matolla ja nautit opastetusta jooganidrasta. Se ei ole vain rentoutumista, vaan myös tietoisuuden muoto. Jooga Nidra -harjoitus voi vastata 2-3 tuntia syvää unta. Kesto 15-20 min - tunti pidetään yleensä toisen tunnin päätteeksi.

Meditaatio: Osa joogatunneista aloitetaan tai lopetetaan 10-15 minuutin meditaatiolla. 


Viikko-ohjelma

Vierasohjaaja ohjaa 2-3 tuntia päivittäin, lukuunottamatta tulo- ja lähtöpäivää. Tarkemmat ajankohdat tunneille kerrotaan hotellilla.


Kuka voi osallistua?

Apollo Sports -hotellimme sopivat kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aktiivisesta elämäntyylistä. Hotellit sopivat myös yksinmatkustaville, sillä täällä et koskaan tunne olevasi yksin - treenihotelleissamme löydät helposti samanhenkisiä ihmisiä. Treeniviikoillemme voi osallistua kuka tahansa, aiemmasta taustasta riippuen. Treeniviikkojen ikäraja on 15-vuotta. 


Miten varaan treeniviikon ja paljonko se maksaa?

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille! Varaa vain lomasi treeniviikon ajankohdalle, ja olet tervetullut mukaan. Treeniviikolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

Tietoa viikosta

Hinta: Kaikki treeniviikon tunnit ovat maksuttomia treeniviikon aikaan kyseisessä hotellissa majoittuville vieraille. 

Päivämäärät ja hotelli:

8-15.5.2023, Sivota retreat - powered by Playitas

Viikkoon sisältyy:                    

  • Huippuluokan hotelli ja sen palvelut
  • Toven ohjaamat tunnit

Varaa Sivota Retreat - powered by Playitas

Ota yhteyttä: [email protected]


Tietoa ohjaajasta

 

Tove Lier

Tove Lier

Tove Lier on toiminut ohjaajana yli 20 vuoden ajan. Kiinnostus joogaa kohtaan syntyi 15 vuotta sitten ja ryhmäliikuntaohjaajavuosien jälkeen hänellä on nyt oma joogastudio Toven kotikaupungissa Fredrikstadissa, Norjassa, jossa hän opettaa joogaa. 

Tove opettaa kesäisin myös festivaaleilla ja muissa tapahtumissa Ruotsissa ja Norjassa. Tove rakastaa monimuotoisuutta, välittää kansanterveydestä ja haluaa kaikkien nauttivan joogasta ja kaikesta siitä hyvästä, mitä jooga voi tuoda. Siksi Tove opettaa erilaisia ​​joogan muotoja – jokaiselle löytyy jotain. Hän inspiroituu matkoista ja uusien ihmisten tapaamisesta, ja Toven visiona on luoda turvallinen ja inspiroiva kokemus keskittyen läsnäoloon, tasapainoon ja rakkauteen: niin itseään kuin ympäristöä kohtaan.