1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Avanti

Keskeisen sijaintinsa vuoksi hotelli Avanti soveltuu hyvin aktiivisen loman viettoon Saigonissa. Täällä majoitut lähellä kaikkia kaupungin nähtävyyksiä, kuten Ben Than Marketia, Notre Damen katedraalia ja eläväistä Phan Ngu Laon turistikeskittymää. Koe Saigon ja sen erityinen tunnelma.


Huonetyyppi

Deluxe -huone 1-2 hengelle. Kahden hengen huone 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 563 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellissa Avanti majoitut täydellisellä paikalla Saigonissa lähellä kaupungin nähtävyyksiä, kuten Ben Than Market, oopperatalo ja Notre Damen katedraali. Hotellin ravintolassa V Restaurant & Lounge tarjoillaan sekä vietnamilaisia ja kansainvälisiä makuja. Kahvilasta The V Café on upeat näkymät kohti Ben Than Marketia ja erityisesti yömarkkinoita! Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi koko hotellissa. Hyvät mahdollisuudet tutustua Saigoniin omatoimisesti.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien Saigonin matkoja:

Apollolla ei ole henkilökuntaa Saigonissa 16.12.2019 asti, vaan kohteessa palvelee paikallinen, englanninkielinen yhteistyökumppani. Palvelupuhelinnumeron näet matkalipusta. Ajalla 17.12.2019-19.3.2020 on Apollolla skandinaavinen henkilökunta Phan Thietissä, jotka tavoitat puhelimitse.