1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Victoria Phan Thiet Beach Resort

  • Mui Ne-rannalla
  • Spa
  • Puolihoito lisämaksusta

Victoria Phan Thiet Beach Resort on perinteiseen tyyliin rakennettu hotelli aivan Mui Ne-rannalla. Hotellin viihtyisällä allasalueella on infinity-allas ja hotellin spa tarjoaa ihania hemmotteluhoitoja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone bungalowissa 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Bungalow Seafront 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9 10:stä
Perustuu 4 arvioon
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Indretning Beliggenhed Personale
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 713 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ihana allasalue, jossa maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Erillinen lastenallas. Allasbaari. Ravintola L'Océane tarjoilee kansainvälisiä ja paikallisia annoksia. Ravintolan terassilta on upeat merinäkmät. La Pailottessa tarjoillaan pientä purtavaa. Varattavissa kynttiläillallinen lisämaksusta. Baari. Spa, jossa sauna ja hoidot lisämaksusta. Maksuton tennis ja squash klo 9.30- 17.00. Maksuton kuntosali. Pyöriä lainattavissa. Rantalentopalloa, paddleatennistä ja petankia. Hotellin oma lastenkerho. Maksuton wifi. Vastaanotto auki vuorokauden ympäri. Noin 9 kilometriä Phan Thietiin. Korkeuseroja. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Ota yhteyttä myyntiimme, kun haluat ostaa puolihoidon jouluna, uutenavuotena 14.2 tai 8.3. Juhlaillalliset ovat lisämaksullisia.