1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia The Leaf Oceanside -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 44 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Jani,
Lahti

+
hyvin ystävälliset ihmiset. Rauhallinen paikka.
-
Ruoka. Yksikään ruoka ei ollut lämmintä mitä pöytään tuli. Ja esim pitsat ovat melko varmasti valmispitsoja.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-16


8 10:stä

Eija,
Pekkala

+
yatävällinen ja hyvä palvelu
-
hotelli huoneessa saisi olla pari tuolia

Vahvistettu asiakas: 2019-02-09


8 10:stä

Ossi,
Naantali

+
Siisteys ja rauhallinen ilmapiiri. Lähellä rantaa ja keskustaa.
-
Jos ilmoitatte, että hotellista löytyy kuntosali ja laitevalikoima on crosstrainer, juoksumatto ja kuntopyörä, se ei ole kuntosali. Joten ottakaa kuvia jatkossa "salista", ettei muut mene samaan huijaukseen. Hotellin aamupala voisi olla monipuolisempi.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-19


7 10:stä

,

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-14


8 10:stä

Tiina,
pori

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-26


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita The Leaf Oceanside -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

66% matkustajista suositttelee

415 arvostelua
Erinomainen
 
154
Erittäin hyvä
 
193
Hyvä
 
52
Ei kovin hyvä
 
13
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

10.9.2019

Kirjoittanut snadisni Ruovesi, Suomi

Ihanat huoneet!

Tajusin vasta nyt (syyskuussa 2019) etten ikinä kirjoittanut 2016-vuoden käynnistämme täällä ollenkaan arvostelua (en tiedä saisinko enää edes kirjoittaa). Toivottavasti hotelli ei ole siitä muuttunut paljoa. Tarkempia yksityiskohtia en muista kertoa, mutta hotelli oli kaikinpuolin mukava. Huoneet olivat isot ja sängyt mukavat. En keksi kyllä mitään pahaa sanottavaa. Vietimme täällä lähes kuukauden, joten hinta-laatusuhde osoittautui täydelliseksi. Allas oli iso, ja suhtkoht rauhallinen. Khao Lak on kohteena erinomainen, ja tästä hotellilta käveli helposti kaikkialle. Ranta oli kiven heiton päässä. Aamupala oli täällä kaikkien hotellikokemusteni paras. Raikas, monipuolinen ja jotenkin hyvän mielen tuova. Munakkaita sai ainakin silloin hyvin iloiselta kokilta tilattua. Ainoa miinus, jonka muistan oli hotellilla nautittu muu ruoka. Pizza taisi olla ihan vain pakasteesta suoraan kiskaistu. Altaille ei tarjoiltu, vaan juomat piti aina itse hakea. Mutta lopputulemana menisin kyllä uudestaan. :)

 
29.1.2019

Kirjoittanut Raija53 Vaasa, Suomi

Hyvä hinta-laatusuhde

Kaunis ja hyvin hoidettu piha-alue, hyvä aamiainen ja ruokalista. Siistit huoneet (myös kylpyhuone) hyvä ilmastointi (ei äänekäs) siivous erinomaista, huoneet imuroidaan ja pyyhkeet vaihdetaan tarvittaessa, allas-rantapyyhkeet samoin. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Ainoa miinus on asiakkaiden pyyhkeillä varaamat allastuolit, pyyhkeet kokopäivän tuolissa vaikka ihmiset eivät ole paikalla. Esim. 7-9 hengen seurueet, osa paikalla, silti kaikki tuolit varattuna (suomenruotsalaiset)

 
23.12.2018

Kirjoittanut Jorma S

Hotellin arviointi

Siisteys ja aluekokonaisuus ihan ok. Ystävällinen henkilökunta. Oma rantatuolialue puuttuu. Ranta kuitenkin ihan lyhyen matkan päässä. Lähistöllä ravintoloita ja muita palveluja . Vuoteiden patjat todella kovat. Ravintolan ruokalista ei kovin monipuolinen. Kaikki listalla kuitenkin ihan hyvän makuisia ruokia. Aamiainen Thaimaalaista keskiluokkaa tarjonnaltaan. Maut ihan ok. Lapsiperheille hyvä vaihtoehto, koska allasalueella otettu laste vesileikit hyvin huomioon. Liikuntarajoitteisille ihmisille haastavat rakennusratkaisut. Ei hissejä . Paljon rappuja toisen kerroksen huoneisiin. Ensimmäisten kerrosten kulku terassilta suoraan huoneistoon, josta kukuväylille suora näköyhteys.

 
11.2.2018

Kirjoittanut masa102019

Lomahotelli

Kahden viikon lomamme jälkimmäisen viikon hotelli. Huoneet kivat ml. pesuhuone erityisesti. Sijainti hyvä, ravintoloita ym. lähimarketteja löytyy läheltä. Markkinoille pääsee taksilla 150bht/suunta. Aamupala hyvä. Allasosasto todella tilava aurinkotuoleineen. Rannalle kaksi minuuttia kävellen hotellilta. Ainoa miinus huoneen ilmastointi joka menee pois päältä, kun lähdet hotellihuoneesta.

 
1.8.2017

Kirjoittanut Mika7275 Turku, Suomi

Siisti hotelli erittäin hyvällä sijainnilla

Olimme toista kertaa Khao Lakissa ja ensimmäistä kertaa tässä viihtyisässä hotellissa. Yövyimme kuusi yötä. Hotellin sijainti on erinomainen Khao Lakin keskustan tuntumassa ja lähes rannalla. Keskustan ytimeen kävelee 10 minuutissa, toki koko tämäkin matka sisältää paljon ravintoloita ja pikku liikkeitä. Keskustassa sitten kymmenittäin valinnanvaraa. Rantaan on vain noin 150 metriä! Ja ranta on hotellin kohdalla todella upea. Huone oli terassilla altaalle päin, baaria vastapäätä. Pelkäsimme, että baarin äänet kantautuvat huoneeseen, mutta paikka oli tosi rauhallinen. Äänieristys on todella hyvä. Huone oli tilava ja siisti. Hotellialue on kaunis ja viihtyisä. Allasalue on tilava ja siellä on riittävästi aurinkotuoleja sekä aivan altaan reunalla että nurmialueella. Baarin palvelu toimii hyvin niin altaalle kuin huoneen terassillekin ja juomat ovat kohtuuhintaisia. Happy our iltapäivisin, juomat puoleen hintaan. Aamiainen oli hyvä ja monipuolinen. Lounasta lukuunottamatta emme muutoin ruokailleet hotellissa. Olimme omatoimimatkalla ja hotelli on kohtuuhintainen kalliisiin rantaresorteihin verrattuna. Puitteet ja palvelu on kuitenkin erinomaista ja rahalle saa vastinetta. Ja rannalle sipsuttelet altaalta parissa minuutissa. Tulemme mielellämme uudelleen. Ps. Hotellilla ei ole tuoleja rannassa, mutta pääsisäänkäynnistä noin 200 metriä katua vasemmalle on rantaravintola, jossa on ilmaiset rantatuolit asiakkaille. Kohteliasta on, että tilaat jossain vaiheessa edes virvokkeen. Ja ne ovat halpoja. Myös ruoat ovat hyviä ja edullisia. Siinä käy paljon porukkaa nauttimassa lounasta.