1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia The Leaf Oceanside -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,2 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Eija,
Pekkala

+
yatävällinen ja hyvä palvelu
-
hotelli huoneessa saisi olla pari tuolia

Vahvistettu asiakas: 2019-02-09


8 10:stä

Ossi,
Naantali

+
Siisteys ja rauhallinen ilmapiiri. Lähellä rantaa ja keskustaa.
-
Jos ilmoitatte, että hotellista löytyy kuntosali ja laitevalikoima on crosstrainer, juoksumatto ja kuntopyörä, se ei ole kuntosali. Joten ottakaa kuvia jatkossa "salista", ettei muut mene samaan huijaukseen. Hotellin aamupala voisi olla monipuolisempi.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-19


8 10:stä

Sami,
Helsinki

+
Miljöö,
-
Pullonavaaja,parvekkeiden väliin enemmän näkösuojaa, pientä remontti päivitystä

Vahvistettu asiakas: 2018-01-17


7 10:stä

Steen,
Ballerup

+
Dejlig poolområde og have. Manglede ikke liggestole.
-
Madrasserne trænger til udskiftning ,de var hårde og det var nærmest som at ligge i et hul. Motionsrummet var mangelfuldt. 1stepmask. 1 løbebåndet, og en motionscykel der var defekt. Dårligt wi-fi og tv signal kunne være meget bedre. Når man venter mange timer på afrejse, ville det være dejligt med et sted man kunne side hvor der var aircondition.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-06


8 10:stä

Liselotte,
Hornslet

+
Serviceminded personale. Renlighed.
-
Lidt variation i morgenmaden.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-10


9 10:stä

Anette,
Korsør

+
God beliggenhed og dejligt pool område
-
nye senge eller madrasser. De var stenhårde at ligge på Rensning af swimming poolene skal gøres dagligt. Det blev ikke gjort

Vahvistettu asiakas: 2019-01-04


6 10:stä

Pernille,
Nykøbing F

+
De rolige omgivelser
-
Rengøringen var under al kritik.. På værelset blev der de 14 dage vi var der ikke fejet særlig grundigt, det samme skidt lå i hjørnerne. Flere gange var toilettet heller ikke ordnet. Området ved poolen var også beskidt. bunden af poolen var fyldt med sand og blade, askebæger ved pool blev vel tømt hver 4. dag, flasker der lå på jorden kunne også være der flere dage i træk.

Vahvistettu asiakas: 2018-11-10


8 10:stä

Hammani,
Almind

+
Placering og faciliteter
-
Kunne godt have været forskellig slags morgenmad

Vahvistettu asiakas: 2018-08-05


9 10:stä

Hans-Henrik,
Roskilde

+
Det flinke personale, rolige omgivelser
-

Vahvistettu asiakas: 2018-04-05


8 10:stä

Marianne,
Hvidove

+
God beliggenhed
-
At påtale rengøring det er så dårligt klagede flere gange Også guide klagede intet hjalp...vi var der 3 uger værelse 7473 terasse blev ikke gjort rent en eneste gang Det er 3 gang vi er på hotellet og rengøring dårlig hver gang...

Vahvistettu asiakas: 2018-03-31


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita The Leaf Oceanside -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

66% matkustajista suositttelee

399 arvostelua
Erinomainen
 
148
Erittäin hyvä
 
187
Hyvä
 
48
Ei kovin hyvä
 
13
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

29.1.2019

Kirjoittanut Raija53 Vaasa, Suomi

Hyvä hinta-laatusuhde

Kaunis ja hyvin hoidettu piha-alue, hyvä aamiainen ja ruokalista. Siistit huoneet (myös kylpyhuone) hyvä ilmastointi (ei äänekäs) siivous erinomaista, huoneet imuroidaan ja pyyhkeet vaihdetaan tarvittaessa, allas-rantapyyhkeet samoin. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Ainoa miinus on asiakkaiden pyyhkeillä varaamat allastuolit, pyyhkeet kokopäivän tuolissa vaikka ihmiset eivät ole paikalla. Esim. 7-9 hengen seurueet, osa paikalla, silti kaikki tuolit varattuna (suomenruotsalaiset)

 
23.12.2018

Kirjoittanut Jorma S

Hotellin arviointi

Siisteys ja aluekokonaisuus ihan ok. Ystävällinen henkilökunta. Oma rantatuolialue puuttuu. Ranta kuitenkin ihan lyhyen matkan päässä. Lähistöllä ravintoloita ja muita palveluja . Vuoteiden patjat todella kovat. Ravintolan ruokalista ei kovin monipuolinen. Kaikki listalla kuitenkin ihan hyvän makuisia ruokia. Aamiainen Thaimaalaista keskiluokkaa tarjonnaltaan. Maut ihan ok. Lapsiperheille hyvä vaihtoehto, koska allasalueella otettu laste vesileikit hyvin huomioon. Liikuntarajoitteisille ihmisille haastavat rakennusratkaisut. Ei hissejä . Paljon rappuja toisen kerroksen huoneisiin. Ensimmäisten kerrosten kulku terassilta suoraan huoneistoon, josta kukuväylille suora näköyhteys.

 
11.2.2018

Kirjoittanut masa102019

Lomahotelli

Kahden viikon lomamme jälkimmäisen viikon hotelli. Huoneet kivat ml. pesuhuone erityisesti. Sijainti hyvä, ravintoloita ym. lähimarketteja löytyy läheltä. Markkinoille pääsee taksilla 150bht/suunta. Aamupala hyvä. Allasosasto todella tilava aurinkotuoleineen. Rannalle kaksi minuuttia kävellen hotellilta. Ainoa miinus huoneen ilmastointi joka menee pois päältä, kun lähdet hotellihuoneesta.

 
1.8.2017

Kirjoittanut Mika7275 Turku, Suomi

Siisti hotelli erittäin hyvällä sijainnilla

Olimme toista kertaa Khao Lakissa ja ensimmäistä kertaa tässä viihtyisässä hotellissa. Yövyimme kuusi yötä. Hotellin sijainti on erinomainen Khao Lakin keskustan tuntumassa ja lähes rannalla. Keskustan ytimeen kävelee 10 minuutissa, toki koko tämäkin matka sisältää paljon ravintoloita ja pikku liikkeitä. Keskustassa sitten kymmenittäin valinnanvaraa. Rantaan on vain noin 150 metriä! Ja ranta on hotellin kohdalla todella upea. Huone oli terassilla altaalle päin, baaria vastapäätä. Pelkäsimme, että baarin äänet kantautuvat huoneeseen, mutta paikka oli tosi rauhallinen. Äänieristys on todella hyvä. Huone oli tilava ja siisti. Hotellialue on kaunis ja viihtyisä. Allasalue on tilava ja siellä on riittävästi aurinkotuoleja sekä aivan altaan reunalla että nurmialueella. Baarin palvelu toimii hyvin niin altaalle kuin huoneen terassillekin ja juomat ovat kohtuuhintaisia. Happy our iltapäivisin, juomat puoleen hintaan. Aamiainen oli hyvä ja monipuolinen. Lounasta lukuunottamatta emme muutoin ruokailleet hotellissa. Olimme omatoimimatkalla ja hotelli on kohtuuhintainen kalliisiin rantaresorteihin verrattuna. Puitteet ja palvelu on kuitenkin erinomaista ja rahalle saa vastinetta. Ja rannalle sipsuttelet altaalta parissa minuutissa. Tulemme mielellämme uudelleen. Ps. Hotellilla ei ole tuoleja rannassa, mutta pääsisäänkäynnistä noin 200 metriä katua vasemmalle on rantaravintola, jossa on ilmaiset rantatuolit asiakkaille. Kohteliasta on, että tilaat jossain vaiheessa edes virvokkeen. Ja ne ovat halpoja. Myös ruoat ovat hyviä ja edullisia. Siinä käy paljon porukkaa nauttimassa lounasta.

 
20.5.2019

Kirjoittanut Gav000 Shepparton, Australia

Lovely resort with lovely staff

We had a fantastic 2 week stay at the leaf ,the staff were so friendly to us ..because we were so freindly to them ,and thats what people need to be like .they open up and talk with you ..it was great , the resort is always clean,,the buffet breaky was perfect,,we loved it every morning ..the villa room was cleaned and bed made daily ,the bathroom shower nice and big ..the tv was the only downside,poor picture ,but hey didnt go to thailand to watch tv. the frogs and geccos were a treat at night ,loved the atmosphere of their noices ,,I cant fault the leaf ,It was perfect for us and what we paid ....if you walk around with your nose in the air and think your special then this is not your resort .But if your a down to earth, kind caring person ,then the leaf will a great place for you to enjoy while in the Khao Lak area...go there and enjoy it .....thanks Leaf Oceanside