Kahden hengen huone

Kahden hengen huone parvekkeella ja merinäköalalla. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus käännettävässä nojatuolissa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kokolattiamatto. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kampanjahuone

Kampanjahuoneita on rajoitettu määrä. Huoneessa suihku ja wc. Hyvä valinta niille, jotka haluavat majoittua Plaza Omisissa, mutta jotka eivät välitä sijainnista tai näkymistä. Myöskään ulkotilaa ei voida taata. Joten sen ei tarvitse olla mitään tässä esitetyistä huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Standard-huone

Standard-huone, ei ulkotilaa. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus käännettävässä nojatuolissa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kokolattiamatto. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior-huone

Superior-huone parvekkeella ja rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus käännettävässä nojatuolissa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kokolattiamatto. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.