Sunce

  • Hyvä sijainti keskustassa lähellä rantaa
  • Kristallinkirkas meri aivan oven ulkopuolella
  • Useimmista huoneistoista on merinäköala
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Sunce on viihtyisä hotelli, jonka monesta huoneistosta on kaunis merinäköala. Aivan vieressä sijaitsee Podgoran rantakatu baareineen, putiikkeineen ja ravintoloineen. Hotellin vieressä on myös mainio ranta, jossa voit ihastella kristallinkirkasta merta.


Huonetyyppi

Yksiö 1-2 hengelle. Kaksio 1-4 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmio 3-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti oli hyvä.
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Siisti huoneistohotelli, täydellinen sijainti suoraan rantapromenadin vieressä Podgoran keskustassa. Hotellissa on snackbaari ja lähiympäristössä on baareja, kauppoja ja ravintoloita. Hieno ranta on suoraan oven ulkopuolella. Vastaanotto on auki aamusta iltaan. Mikäli vastaanotossa ei ole henkilöä paikalla, löytää hänet ravintolan puolelta. Bussi pysähtyy noin 100 metrin päässä hotellista. Matkatavaroille ei ole kuljetusta.

Ateriat

Ei aterioita.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.