Ruoka & juoma

Hyvää ja terveellistä ruokaa

Olemme luoneet huippukokki Christoffer Magnusson Domeijin avustuksella Mondo Food & Beveragen - uniikin ateriakonseptin Apollo Mondo Family Resorteja varten. Konseptin ideana on tarjota hyvin valmistettuja ja terveellisiä annoksia koko perheelle. Vaihtoehtoja löytyy myös allergikoille ja erityisruokavaliota noudattaville. Lapsille on katettu oma seisova pöytä, ja ravintolassa voi maistella myös aitoa kroatialaista ruokaa. Romanassa eri alueet on merkitty kyltein; Mondo Local, Mondo Kids ja Mondo Healthy. 

Puolihoitoon sisältyy:

  • Aamiaispöytä ravintolassa Al Mar, klo 07.00-11.00. Noutopöydässä on tarjolla mehuja, kahvia, hedelmiä, English breakfast, leipää, erilaisia leivänpäällisiä, leivonnaisia, jogurtteja, muroja, pähkinöitä ja muuta.
  • Illallinen Al Mar -ravintolassa, klo 19.00-21.00. Juomat eivät sisälly hintaan. Illallinen tarjoillaan noutopöydästä.

Tervetuloa Mondo Café -kahvilaan!

Apollon kahvila- ja mehubaari Mondo Café on kuin pieni paratiisi – paikka, jossa koko perhe viihtyy. Kouluttama kahvilan henkiökunta valmistaa täydelliset lattet ja muut erikoiskahvit, joten kahvihetki on taatusti nautinto. Täältä voit ostaa myös hyvää kahvia, cappuccinoa, espressoa, erilaisia tuorepuristettuja mehuja, jogurtteja, paikallisia leivoksia ja jäätelöä. Kuten lastenkerhommekin tilat, myös Mondo Café -kahvilat ovat suunnittelija Jon Eliasonsin käsialaa.