Apollo Mondo Family Romana

apollo mondo family

  • Tilavia huoneistoja
  • Rannalla
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Apollo Mondo Family Romanassa on kaikki, mitä tarvitaan onnistuneeseen perhelomaan - lastenkerho, uimakoulu, kahvi- ja mehubaari Mondo Café sekä ryhmäliikuntaa. Tilavissa huoneistoissa on tilaa jopa seitsemälle hengelle, ja voit valita myös huoneiston omalla uima-altaalla. Romana Beach Resort on Apollo Mondo Family -hotelli Makarskan Rivieran kristallinkirkkaan meren äärellä.

Kesän hauskin ateriaetu!

Lapset (2-11 vuotta) syövät maksutta kesällä 2021 kaikissa Apollo Mondo Family -hotelleissa, kun aikuiset ostavat lisämaksulliset ateriat (koskee vain uusia varauksia).


Huonetyyppi

Pienehköjä yksiöitä 1-2 hengelle. Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Liikuntaesteisille sopivia yksiöitä 2-3 hengelle. Kaksioita 1-5 hengelle, joista 1 lapsi. Suurempia kaksioita 1-5 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita jaetulla uima-altaalla 2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita omalla altaalla 1-5 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmioita 2-7 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Merinäköala, siisteys, tilavuus, hyvä keittiö, iso parveke
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 100 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Apollo Mondo Family Romana on viihtyisä huoneistohotelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla Makarskan rannalla. Hotellin ja rannan välillä kulkee rantabulevardi, jonka varrella on ravintoloita, baareja ja pieniä kauppoja.

Uima-altaita ja pikkukiviranta

Hotellilla on kaksi isoa uima-allasta ja erillinen lastenallas. Toinen uima-altaista on lämmitetty +20 asteeseen, veden lämpötila saattaa olla matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä.

Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu. Allasbaari. Hotellin ulkopuolella on kapea pikkukiviranta Buba Beach, missä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Tuolit sijaitsevat rannalla hieman ylempänä. Hotellin alapuolella olevalla rannalla on Buba Beach Bar tarjoilee virkistäviä cocktaileja. Täällä aurinkotuolit ja -varjot ovat lisämaksusta. Korkeasesongin aikana baari on suosittu kokoontumispaikka niin paikallisten, kuin matkailijoidenkin keskuudessa. Aqua Center järjestää erilaisia vesiurheilulajeja lisämaksusta rannalla.

Hyvää ja terveellistä ruokaa

Apollo Mondo Family Romanan ravintolassa on tarjolla monipuolista ja terveellistä ruokaa koko perheelle, lapsille on suunniteltu oma menu. Kahvi- ja mehubaari Mondo Cafésta saa hyvää kahvia, vastapuristettuja mehuja ja paikallisia leipomotuotteita. Lue lisää täältä.

Lapsiystävällinen hotelli

Lapsille on tarjolla paljon erilaisia aktiviteetteja lastenkerhossa ja uimakoulussa. Lasten suosikit Polly & Mino seikkailevat hotellissa.

Maksutonta ryhmäliikuntaa ja kuntosali

Romana Beach Resortissa on maksuton kuntosali ja neljä erilaista ryhmäliikuntatuntia päivittäin. Lue lisää liikuntamahdollisuuksista hotellissa[.] Kävelysauvoja voi lainata panttia vastaan palvelutoimistosta. Pyöräkärryjä ja juoksurattaita voi vuokrata. Juoksupolkuja ja pyöräilylenkkejä. Hotellilla on tennisklubi, jossa on 12 hiekkakenttää lisämaksusta. Hotellissa on lisäksi spa, missä erilaisia hoitoja, hierontaa, sauna, jacuzzi ja himalajan suolahuone lisämaksusta.

Maksuton wifi ja lisätietoja

Rannalla on hotellin supermarketti, josta voi ostaa tuoreita vihanneksia ja uunituoretta leipää. Maksuton wifi. Pesulapalvelu lisämaksusta. Rantakadulla on hotellin Aria -yökerho, joka on auki muutamina päivinä kesäisin. Täällä järjestetään konsertteja ja muita tapahtumia.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä tai puolihoito lisämaksusta.

Puolihoitoon sisältyy aamiainen ja illallinen. Kun aikuinen ostaa ateriat, syövät lapset (2-11 vuotta) maksutta.

Hyvä tietää

Uuden hotellin rakennustyöt käynnissä hotellialueella.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Apollo Mondo Family Resorts
  • Lastenkerho ja uimakoulu
  • Maksuton ryhmäliikunta ja kuntosali
  • Mondo Food & Beverage
  • Suorat lisämaksulliset lentokenttäkuljetukset
  • Maksuton wifi