Noemia Hotel

Noemia Hotel on Baska Vodan hotellihelmi vain lyhyen kävelymatkan päässä hienolta pyörökivirannalta ja sen kristallinkirkkaista vesistä. Täällä majoitut tyylikkäissä huoneissa vain kävelytäisyyden päässä viihtyisältä rantakadulta ja kaupungin palveluista. Hotellilla on myös pieni allasalue ja ravintola.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Juniorsviittejä 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Merinäköala huoneesta,siisteys,viihtyisä huone.Lähellä rantaa.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 12 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Noemia Hotel on hieno hotelli lähellä Baska Vodan pyörökivirantaa ja sen kristallinkirkkaita merivesiä. Noemia Hotellilla on myös allasalue pienellä altaalla ja muutamia aurinkotuoleja.

Ravintola ja aulabaari. Maksuton sauna. Kauneussalonki, jossa tarjolla hoitoja lisämaksusta. Baska Vodan tunnelmallisella rantakadulla on useita ravintoloita ja baareja. Vastaanotossa on henkilökuntaa vuorokauden ympäri. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito.

Aikuisten ostaessa puolihoidon, lapset (2-11 vuotta) syövät maksutta.

Hotellit Baska Voda

Dijana

Huoneistohotelli Dijana sijaitsee rauhallisella mutta keskeisellä paikalla Baška Vodassa. Hotellista on kauniit maisemat merelle. Huoneistot ovat moderneja, ja hotellilla on viihtyisä pieni allasalue. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä on pikkukiviranta sekä rantakatu ravintoloineen ja baareineen.

Noemia Resort

Hotelli Noemia Resortissa majoitut uusissa kaksioissa, rauhallisessa ympäristössä Baska Vodan reunamilla. Voit viettää lomapäiviä hotellin altaalla, tai ajaa vuokra-autolla kauniille uimapoukamalle tai pikkukivirannalle. Iltaisin kannattaa vierailla Baska Vodan rantakadulla, jossa voit nauttia kauniista auringonlaskusta.

Anna Noemia

Hotelli Anna Noemia sijaitsee erinomaisella paikalla Baska Vodan pyörökivirannan vierellä. Täällä majoitut moderneissa ja hyvin varustelluissa huoneistoissa, kävelyetäisyyden päässä viihtyisältä satamakadulta, jossa on ravintoloita ja baareja. Rannikon varrella on useita pieniä ja viihtyisiä kyliä, mikäli haluat tutustua lisää Kroatiaan.