Noemia

Noemia on moderni hotelli, joka sijaitsee lähellä Baska Vodan kaunista pikkukivirantaa. Hotellin pientä uima-allasta ympäröivät aurinkotuolit, jotka sopivat Kroatian auringosta nautiskelemiseen. Hotellin baari palvelee, kun kaipaat virkistävää juotavaa.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior-huoneita 2 hengelle. Sviittejä 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 5 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Noemiassa on pieni uima-allas, mutta ehkä parasta on hotellin sijainti vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Baska Vodan kristallinkirkkaalta pikkukivirannalta. Hotellista ei ole pitkä matka muillekaan lähirannoille kuten Podlukalle, Berulialle tai Nikolinalle.

Hotellin aulassa on baari, josta pääsee istuskelemaan myös ulos uima-altaan äärelle. Hotellin ravintolassa nautit herkullisista, huolella valmistetuista annoksista rauhallisessa ympäristössä. Ilmainen wifi koko hotellissa. Pieni wellness-keskus, jossa on muun muassa poreallas (lisämaksusta).

Jos olet suunnitelut autonvuokrausta lomasi aikana, hotellila on rajoitettu määrä maksuttomia pysäköintipaikkoja. Paikallista liikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus