Zante Maris Suite

  • Yli 17-vuotiaille
  • Varaa huone allaspääsyllä
  • Osta puolihoito
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Tasokas Zante Maris Suitessa on hienoja sviittejä, altaita, ravintoloita ja baareja. Hotelli sijaitsee Tsilivin keskustan ulkopuolella rauhallisessa ympäristössä, ja tarjoaa hyvät puitteet rentoutumiseen. Voit vuokrata auton loman ajaksi ja tutustua Zakinthokseen laajemmin. Hotelli tarjoaa maksuttoman pysäköinnin vuokra-autoille.


Huonetyyppi

Deluxe-sviittejä 1-2 hengelle. Juniorsviittejä 1-2 hengelle. Deluxe-juniorsviittejä allaspääsyllä 1-2 hengelle. Deluxe-sviittejä jaetulla altaalla 1-2 hengelle. Sviittejä omalla altaalla 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,8 10:stä
Perustuu 4 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 221 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,1 km
Keskustaan: 900 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Zante Maris Suite toivottaa tervetulleeksi yli 17-vuotiaat vieraat. Hotellilla on ravintola, jossa tarjoillaan aamiaispöytä, sekä lounas ja illallinen á la carte -listalta. Altaalla on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaarista voi tilata kylmiä ja kuumia juomia, välipaloja ja yksinkertaisempia annoksia.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Huonepalvelu. Loungebaari. Pieni ulkokuntosali. Maksuton sauna. Hierontaa lisämaksusta. Hotelli koostuu neljästä rakennuksesta, joissa useimmissa kaksi kerrosta. Hissi vain päärakennuksessa. Hotellialueella paljon korkeuseroja.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa