Natalie

Tervetuloa hotelli Natalieen, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä rannasta ja lyhyen kävelymatkan päässä Laganasista. Hotellissa on mukava allasalue ja ihana kuisti, josta on näkymät merelle. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 21-vuotiaat ja pyrkii rauhalliseen ilmapiiriin. Hotelli ei ole lapseton, lapset ja nuoret ovat tervetulleita hotelliin yhdessä yli 21-vuotiaan aikuisen kanssa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Lähellä merta, kaupat lähellä
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 154 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Allasalue, jossa on erillinen lastenosio. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allasbaari, jossa on tarjolla virkistäviä juomia ja välipaloja. Mukava kuisti, josta on ihanat merimaisemat. Laganasin hiekkarannalle vain muutaman minuutin kävelymatka.

Maksuton wifi koko hotellissa. Laganasin keskustaan on muutama sata metriä. Rantapromenadin varrella on baareja ja ravintoloita.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Hotellin ikäraja on kesällä 21-vuotta.

Hotellit Laganas

California Beach

California Beach sijaitsee aivan Laganasin hiekkarannan läheisyydessä. Sijainti on täydellinen pitkälle aamulenkille tai rauhaiselle iltakävelylle ennen auringonlaskua ja illallista. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Hotellissa on ihastuttava puutarha, uima-allas, ravintola ja mukavia kahden hengen huoneita, joista osassa on oma matala uima-allas.

Koukla Mare

Ihana Koukla Mare on kuin pieni keidas, joka sijaitsee rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä ja on yksi valitsemistamme Apollo Mondo Local -hotelleista. Täällä yövyt perheomisteisessa hotellissa, jossa isäntäperhe huolehtii sinusta aidolla lämmöllä. Nauti päivästä, pulahda uima-altaaseen, ehkä lähdet retkelle ja löydät itsesi rannalta ja palaa sitten hotellille mukavan illallisen jälkeen Agios Sostiksen viihtyisässä tavernassa.