Koukla Mare

apollo mondo local

Ihana Koukla Mare on kuin pieni keidas, joka sijaitsee rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä ja on yksi valitsemistamme Apollo Mondo Local -hotelleista. Täällä yövyt perheomisteisessa hotellissa, jossa isäntäperhe huolehtii sinusta aidolla lämmöllä. Nauti päivästä, pulahda uima-altaaseen, ehkä lähdet retkelle ja löydät itsesi rannalta ja palaa sitten hotellille mukavan illallisen jälkeen Agios Sostiksen viihtyisässä tavernassa.


Huonetyyppi

Yksiö 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Superior-yksiö 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 53 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Koukla Mare on perheomisteinen hotelli, joka sijaitsee hiljaisessa, rauhallisessa maalaisympäristössä, jossa äiti, isä ja yksi pojista tekevät kaikkensa varmistaakseen, että lomasi on miellyttävä. Täällä pääset lähelle arkea ja aitoa kreikkalaista arkea.

Uima-allas ja ranta Koukla Maressa on allasalue, jossa on uima-allas sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Päästäksesi rannalle, poistu hotellista, ylitä tie ja mene portaita alas koskemattomalle hiekkarannalle (aurinkotuoleja ei ole saatavilla). Rannan leveys vaihtelee nousu-/laskuveden mukaan.

Ruoka ja juoma Hotellissa on baari, josta voit ostaa kylmiä juomia, tai ehkä hemmotella itseäsi aidolla kreikkalaisella frappella aamuauringossa? Päivän aikana voit myös tilata yksinkertaisen lounaan nautittavaksi varjossa uima-altaan pergolan alle.

Lisätietoa Maksuton wifi koko hotellissa. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta ja allasalueesta. Portaita ja tasoeroja hotellin sisä- ja ulkopuolella.

Ympäristö Hotelli sijaitsee miellyttävällä paikalla lähellä pientä Port Kouklan kylää, ja lähistöllä on muutamia tavernoja ja kauppoja. Noin 2 km:n päässä on Agios Sostis, joka tarjoaa laajemman valikoiman ruokapaikkoja ja ostosmahdollisuuksia. Lähimmälle rannalle kuljettaessa on ylitettävä tie

Ateriat

  • Ei aterioita.
Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Wifi sisältyy hintaan

Hotellit Laganas

Natalie

Tervetuloa hotelli Natalieen, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä rannasta ja lyhyen kävelymatkan päässä Laganasista. Hotellissa on mukava allasalue ja ihana kuisti, josta on näkymät merelle. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 21-vuotiaat ja pyrkii rauhalliseen ilmapiiriin. Hotelli ei ole lapseton, lapset ja nuoret ovat tervetulleita hotelliin yhdessä yli 21-vuotiaan aikuisen kanssa.

California Beach

California Beach sijaitsee aivan Laganasin hiekkarannan läheisyydessä. Sijainti on täydellinen pitkälle aamulenkille tai rauhaiselle iltakävelylle ennen auringonlaskua ja illallista. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Hotellissa on ihastuttava puutarha, uima-allas, ravintola ja mukavia kahden hengen huoneita, joista osassa on oma matala uima-allas.