Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen tavallisesta vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittovälineet sekä pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneet sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa ja niissä on kaksi erillistä makuuhuonetta, toisessa on parivuode, toisessa kaksi erillistä vuodetta. Istuinryhmä sohvalla. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittovälineet sekä pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhesviitti

Perhesviiteissä on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen tavallisesta vuoteesta tilassa, joka voidaan erottaa makuuhuoneesta liukuovella. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittovälineet sekä pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Perhesviitti jaetulla altaalla

Perhesviiteissä jaetulla altaalla on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen tavallisesta vuoteest tilassa, joka voidaan erottaa makuuhuoneesta liukuovella. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittovälineet sekä pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Parveke tai terassi suoralla pääsyllä jaettuun altaaseen. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Suurehko kahden hengen huone

Suurehkoissa kahden hengen huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen tavallisesta vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittovälineet sekä pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.