Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke merinäköalalla tai maaterassi rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan mukaan huoneen kokonaishenkilömäärään.

Huonekoko: noin 19-21 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone, Garden Wing

Kahden hengen huoneita Garden Wingissä, joissa parveke tai maaterassi, osassa rajoitettu merinäköala tai merinäköala. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on parveke merinäköalalla tai maaterassi rajoitetulla merinäköalalla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huoneet koostuvat kahdesta kahden hengen huonnesta Garden Wingissä, joiden välissä on pieni eteinen. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan mukaan huoneen kokonaishenkilömäärään.

Huonekoko: Noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-4 hengelle.

Superior -perhesviitti

Superior -perhesviittejä, joissa on maaterassi ja merinäköala. Huoneet koostuvat kahdesta huoneesta, joiden välissä on ovi. Yhdessä huoneessa on parivuode ja yhdessä huoneessa kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kummassakin huoneessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joissa on kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 3-5 hengelle, joista 1 lasta.

Superior-huone, Wing

Superior-huoneita Wingissä, joissa maaterassi ja merinäköala. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku tai pelkkä suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan mukaan huoneen kokonaishenkilömäärään.

Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Suurehko kahden hengen huone

Suurehkoja kahden hengen huoneita, joissa on parveke merinäköalalla tai maaterassi rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan mukaan huoneen kokonaishenkilömäärään.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.