Kahden hengen huone

Kahden hengen huone jossa parveke ja merinäköala tai maaterassi rajoitetulla merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 19-21 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone, Garden Wing

Kahden hengen huoneita Garden Wingissä, joissa parveke tai maaterassi, osassa rajoitettu merinäköala tai merinäköala. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huoneet voi varata puoli- tai täysihoidolla.

Huonekoko: Noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Perhehuone 3 norm. vuodetta

Perhehuone jossa parveke ja merinäköala tai maaterassilla rajoitetulla merinäköalalla. Perhehuone koostuu kahdesta Garden Wingin kahden hengen huoneesta, joita yhdistää eteinen. Kaksi erillistä sänkyä jokaisessa huoneessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joissa on suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuvinki henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-4 hengelle.

Superior -perhesviitti 3 norm. vuodetta

Superior -perhesviittejä, joissa on maaterassi ja merinäköala. Sviitit koostuvat kahdesta huoneesta, joiden välissä on ovi. Yhdessä huoneessa on parivuode ja yhdessä huoneessa kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta kummassakin huoneessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi ja vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joissa on kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 64 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-6 hengelle.

Superior-huone, Wing

Superior-huoneita Wingissä, joissa maaterassi ja merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi ja vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Suurehko kahden hengen huone

Suurempi kahden hengen huone, jossa on parveke merinäköalalla tai maaterassi, jolta on rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majottuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.