Kahden hengen huone

Valoisia kahden hengen huoneita, joissa parivuode. Parveke merinäkymällä tai maaterassi rajoitetulla merinäkymällä. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Tv sateliittikanavilla. Vedenkeitin ja minijääkaappi. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 17 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita bungalowissa. Parveke, osa merinäköalalla tai maaterassi rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode. Tv satelliittikanavilla. Vedenkeitin ja pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone, Garden Wing, puolihoidolla

Kahden hengen huoneita Garden Wingissä, joissa parveke merinäköalalla tai maaterassi, joista osassa rajoitettu merinäköala ja osassa merinäköala. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lasketaan osaksi huoneen maksimikapasiteettia.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone, Garden Wing, täysihoidolla

Kahden hengen huoneita Garden Wingissä, joissa parveke merinäköalalla tai maaterassi rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lasketaan osaksi huoneen maksimikapasiteettia.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Perhehuone

Hienoja perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta kahden hengen huoneesta bungalowissa väliovin. Parveke merinäköalalla tai maaterassi rajoitetulla merinäköalalla. Tv satelliittikanavilla. Vedenkeitin ja minijääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhehuone 3 normaalivuoteella

Perhehuoneita bungalowissa, joissa parveke merinäköalalla tai maaterassi rajoitetulla merinäköalalla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huone koostuu kahdesta kahden hengen huoneesta bungalowissa, joita yhdistää pieni tila. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lasketaan osaksi huoneen maksimikapasiteettia.

Soveltuu enintään: 3-4 hengelle.

Superior -huone bungalowissa

Superior-huoneita bungalowissa, joissa maaterassi merinäköalalla. Tv satelliittikanavilla. Vedenkeitin ja pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior -perhesviitti

Hienoja superior -perhesviittejä, jotka koostuvat kahdesta väliovella yhdistetystä superior -huoneesta bungalowissa. Maaterassi merinäköalalla. Parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen kahdelle lapselle. Tv satelliittikanavilla. Vedenkeitin ja minijääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 3-5 hengelle, joista 1 lasta.

Superior-huone, Garden Wing

Superior-huoneita Garden Wingissä, joissa maaterassi ja merinäköala. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku tai pelkkä suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lasketaan osaksi huoneen maksimikapasiteettia.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Suurehko kahden hengen huone

Suurehkoja kahden hengen huoneita parivuoteella. Parveke merinäköalalla tai maaterassi rajoitetulla merinäköalalla. Tv satelliittikanavilla. Vedenkeitin ja pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.