Sellada Beach

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Sellada Beach sijaitsee Perissassa lähellä rantaa kotoisassa ympäristössä. Myös rantakatu on aivan kulman takana. Hotellilla on pieni allasalue ja yksinkertaiset palvelut.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Yksiöitä 2-3 hengelle. Kaksioita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,5 10:stä
Perustuu 19 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 220 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 20 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sellada Beach on viihtyisä keskitason hotelli, joka on rakennettu perinteiseen kykladilaiseen tyyliin, jolloin huoneet sijaitsevat eri tasoilla. Hieno allasalue lastenosiolla. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja altaalla. Hotelli sijaitsee aivan rannan vierellä, jossa aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta sekä rantapalvelu.

Snackbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia. Maksuton wifi koko hotellilla. Vastaanotto avoinna aamusta iltaan. Ravintoloita, elintarvikemyymälöitä ja putiikkeja alueella. Paikallisliikennettä. Tie ylitettävä rannalle kuljettaessa. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 500 metrin päähän hotellilta. Matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Tie ylitettävä rannalle kuljettaessa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.