Perissa Bay

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Perissa Bay on perheomisteinen hotelli, joka sijaitsee Perissan mukavalla kävelykadulla lähellä ravintoloita ja baareja. Hotelli sopii sinulle, kun haluat majoittua lähellä Santorinin laavakivirantaa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone alennetulla maatasolla 2 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 291 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hieman vanhempi ja yksinkertainen hotelli Perissa Bay sijaitsee lähellä saaren tunnetuinta rantaa nimeltä Perissa Beach. Allasalue, jossa aurinkotuoleja ja varjoja. Allasbaari. Altaassa on erillinen osio lapsille. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja, joita voit käyttää kun ostat jotain allasbaarista. Pyyhepalvelu lisämaksusta.

Vastaanotto avoinna aamusta iltaan. Maksuton wifi hotellin yleisissä tiloissa. Pieni ulkoparkkipaikka. Noin 500 metriä bussipysäkille, josta kulkee paikallisbussi Firaan. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Yksinkertainen aamiaispöytä, aamiainen tarjoillaan kellarikerroksessa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.