Kahden hengen huone

Yksinkertaisia, vaihtelevan kokoisia kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Tv satelliittikanavilla ja jääkaappi. Maksuton wifi (yhteyden laatu vaihtelee) ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Huomioithan, että alle kaksi vuotiaat lapset lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone

Tilavia, vaihtelevan kokoisia ja yksinkertaisia superior-huoneita parivuoteella. Lisävuode normaalista vuoteesta. Tv satelliittikanavilla ja jääkaappi. Maksuton wifi (yhteyden laatu vaihtelee) ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Huomioithan, että alle kaksi vuotiaat lapset lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yksiö

Yksinkertaisia, vaihtelevan kokoisia yksiöitä. Yksinkertainen minikeittiö, jossa on jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla ja jääkaappi. Maksuton wifi (yhteyden laatu vaihtelee) ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.