Allassviitti

Allassviitti, jossa on oma uima-allas ulkotilassa. Terassilla on ruokailutila, aurinkotuoleja ja -varjoja, suihku ja mukava aurinkosuojalla varustettu sohva. Sviitti koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvassa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksulla. Espressokeitin. Jokaisessa huoneessa on tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviitissä on parveke tai terassi. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksulla. Espressokeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone jossa parveke tai terassilla. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksulla. Espressokeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Sviitti

Sviitti parvekkeella tai terassilla. Sviitti koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksulla. Espressokeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Sviitti omalla uima-altaalla

Sviitti, jossa on oma uima-allas ulkotilassa. Ulkotilassa on myös oleskelukalusteet aurinkosuojalla ja ruokailutila. Sviitti koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvalla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksulla. Espressokeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 76 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.