Kaksio

Kaksioita erillisellä makuuhuoneella, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuode olohuoneessa. Huoneiden sisustus vaihtelee. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Laattalattia. Osassa huoneistoja on mikroaaltouuni. Maksuton wifi, ilmastointi (aikavälillä 5. toukokuuta - 5. lokakuuta) ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Pienehkö kaksio

Pienehköjä kaksioita erillisellä makuuhuoneella, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneiden sisustus vaihtelee. Lisävuode olohuoneessa. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Laattalattia. Osassa huoneistoja on mikroaaltouuni. Maksuton wifi, ilmastointi (aikavälillä 5. toukokuuta - 5. lokakuuta) ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä parvekkeella, maaterassilla tai terassilla. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Huoneiden sisustus vaihtelee. Parivuode ja erillinen vuode tai kolme erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi (5.5.-5.10.) ja tallelokero. Minikeittiö jossa keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Osassa huoneistoja mikro. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle