Huoneet

Kaksio

Valoisia kaksioita erillisellä makuuhuoneella, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuode olohuoneessa. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Laattalattia. Osassa huoneistoja on mikroaaltouuni. Maksuton ilmastointi (aikavälillä 5. toukokuuta - 5. lokakuuta) ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä.

Pienehkö kaksio

Hiljattain remontoituja pienehköjä kaksioita erillisellä makuuhuoneella, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuode olohuoneessa. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Laattalattia. Osassa huoneistoja on mikroaaltouuni. Maksuton ilmastointi (aikavälillä 5. toukokuuta - 5. lokakuuta) ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Yksiö

Raikkaita yksiöitä, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Laattalattia. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Osassa huoneistoja on mikroaaltouuni. Maksuton ilmastointi (aikavälillä 5. toukokuuta - 5. lokakuuta) ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke, maaterassi tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.