Deluxe plus -huone

Deluxe plus-huone parvekkeella ja merinäköalalla. Huone koostuu makuuhuoneesta, jossa on parivuode. Parilla porrasaskelmalla pääset alas olohuoneeseen, jossa on vuodesohva. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin ja kahvi ja tee. Nespresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuonessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus nojatuolista. Tv kansainvälisillä kanavilla. Pieni jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja talelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk. Parveke, osassa merinäköala. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 23-26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksikerroksinen perhehuone

Kaksikerroksisia perhehuoneita, joissa, parveke, suuret panoramaikkunat ja merinäköala. Sisääntulokerroksessa on olohuoneosa vuodesohvalla sekä kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Yläkerrassa on makuuhuoneosa parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella sekä kylpyhuone, jossa amme ja wc. Avoin pohjaratkaisu kerrosten välillä. Kaksi tv:tä satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Nespressokeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 51 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä, joista 2 lapsia.