Paroksen ravintolat

Paroksen ravintolat

Paros on ihana satamakaupunki, joka vaikuttaa myös saaren ruokakulttuuriin. Suurimmassa osassa ravintoloita tarjotaan erinomaisia kala- ja mereneläväannoksia. Naoussan kaupunki on tunnettu aurinkokuivatuista makrilleistaan, jotka riippuvat usein ravintoloiden ulkopuolella.  

Anna & Giorgos Restaurant, Marpissa

Anna & Giorgos Restaurant Marpissassa on perheomisteinen ravintola. Ravintolassa odottavat upeat maisemat, kreikkalaiset herkut, ja monet paikalliset perheet tulevat paikalle illallistamaan. 

Osoite: Marpissa 844 01

Restaurant Alyki, Aliki

Alikin rantapromenadille sijaitsee Restaurant Alyki. Nauti kreikkalaisista herkuista, ja illallisen ohessa voit ihastella paikallisia kalastusveneitä, jotka palaavat satamaan päivän jälkeen. Ravintolan sisustus on melko yksinkertainen, mutta henkilökunta ja ruoka erinomaisia! 

Osoite: Aliki 844 00

Symposium Cafe, Parikia

Suloisempaa kahvilaa kuin Symposium Cafe ei ole olemassakaan! Yksinkertaisen ruoan kruunaa uskomaton maisema – tunnelmaan on helppo uppoutua!

Osoite: Old Town, Parikia 844 00

Apoplous Taverna & Ouzeri, Alik

Apoplous Taverna & Ouzeri Alikissa näyttää ulkoapäin aivan tavalliselta tavernalta. Apoplous sijaitsee sataman ja rannan lähettyvillä, ja sieltä on näkymät suoraan toisille saarille. Matkailijat palaavat tänne usein lomansa aikana, sillä ruoka on yksinkertaista mutta todella hyvää. 

Osoite: Aliki Harbor

Ravintolat Paroksella

Kafenio Palia Agora, Naoussa

Kafenio Palia Agora Naoussassa voit nauttia ruoasta pinkkien bougainvillean-kukkien loistossa, keskellä Naoussaksen mukavaa pikkukatua. Ravintolassa voit tilata pieniä annoksia jaettavaksi koko porukalle. Paikka on melko suosittu muiden matkailijoiden ja myös paikallisten keskuudessa, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa. 

Osoite: Naoussa 84401

The Little Green Rocket, Parikia          

Jos mielesi tekee jotain muuta kuin kreikkalaista ruokaa, suosittelemme ravintolaa nimeltä The Little Green Rocket, joka sijaitsee Parikiassa. Välimerellisessä ruoassa on ripaus aasialaisia makuja. Ei ehkä kylän halvimmasta päästä, mutta kokemuksena ainutlaatuinen! 

Osoite: Parikia 84400

Katso lisää matkavinkkejä Parokselle