Ostrella Hotel

Ostrella Hotel on kahdeksan huoneensa ja huoneistonsa ansiosta viehättävä ja persoonallinen hotelli pienessä Mytikasin kylässä. Hotellilta on kävelymatkan päässä kaikista Mytikasin ympärillä olevista rannoista, ja hotellilta on hyvä lähteä vuokra-autolla tutustumaan ympäristöön.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle/2-3 hengelle. Yksiö 2-3 hengelle. Kaksio 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,7 10:stä
Perustuu 3 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pienen viehättävän Mytikasin kylän laitamilta löydät Ostrella-hotellin. Täällä pääset hieman lähemmäksi kreikkalaista arkea ja asut lyhyen matkan päässä keskustasta. Kylän molemmin puolin ulottuu pitkiä rantoja, jotka ovat loistava kohde kun haluat viettäää rentoja päiviä auringossa.

Ostrella-hotellissa on ravintola, jossa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen, voit nauttia kreikkalaista ja italialaista ruokaa, ja siellä on myös baari. Kylän sisällä on muutamia ravintoloita ja muutama taverna kävelykadulla.

Maksuton wifi koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna klo 08.00-23.00.

Ateriat

Sisältää:

  • Aamiaisbuffet

Aamiainen tarjoillaan klo 8.30-10.30.

Hotellit Mytikas

Thesmos Village

Thesmos Village on viihtyisä huoneistohotelli rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä. Täältä löydät suuren allasalueen, jossa on kaksi uima-allasta, infinity-allas ja lastenallas, sekä suuret nurmialueet lasten leikkeihin. Suoraan hotellin alapuolella on ranta, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja.

Alexander Hotel

Haaveiletko merenrantalomasta Kreikassa? Lämpimästi tervetuloa Alexanderiin Hotel , joka sijaitsee viihtyisässä Mytikasin kylässä Kreikan länsirannikolla. Täällä asut aivan meren rannalla kahden hengen huoneissa, joiden parvekkeilta on merinäköala. Mytikasissa odottaa rauhallinen ja rentouttava sekä paljon nähtävää ja koettavaa ympäristössä.

Costa Ionica - Mytikas Seaside Hotel

Hiljattain rakennettu Costa Ionica - Mytikas Seaside Hotel sijaitsee rauhallisessa ympäristössä suoraan pitkän rannan yläpuolella, aivan Mytikasin kupeessa Kreikan länsirannikolla. Rentoudu uima-altaalla, tee pitkä rentouttava kävely Mytikasiin ja asetu tavernaan illalliselle päivän vaihtuessa hitaasti illaksi.