Deluxe-huone

Tilavia ja moderneja Deluxe-huoneita, joissa on valoisat, modernit kalusteet ja pohjaratkaisu. Hotellin huoneet ovat nimeltään White Bliss. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvalla. Ihanat peitot ja mahdollisuus valita tyyny tyynymenulta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja Nespresso-keitin. Marmorilattia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja erillinen wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Valoisia kahden hengen huoneita, joissa moderni sisustus ja pohjaratkaisu. Hotellin nimitys huonetyypille on Sea Breeze. Yksi parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Ihanat peitot ja mahdollisuus valita tyyny tyynymenulta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja Nespresso-keitin. Marmorilattia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Täyslasitettu suihku keskellä huonetta ja erillinen wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior -huone

Hienoja superior-huoneita joissa on valoisa, moderni sisustus ja pohjaratkaisu. Hotellin nimitys huonetyypille on True Blue. Yksi parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Ihanat peitot ja mahdollisuus valita tyyny tyynymenulta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja Nespresso-keitin. Marmorilattia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Täyslasitettu suihku keskellä huonetta ja erillinen wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Sviitti

Sviittejä jotka ovat valoisia ja modernisti sisustettuja, ja niissä on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Hotellin nimitys huonetyypille on Thalassa Suite. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Nespresso-keitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti omalla altaalla

Sviittejä jotka ovat valoisia ja modernisti sisustettuja, ja niissä on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Hotellin oma nimitys huonetyypille on Thalassa Suite. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Nespresso-keitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Amme/suihku ja wc. Ulkotila omalla uima-altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.