Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvalla. Ihanat peitot ja mahdollisuus valita tyyny tyynymenulta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja Nespresso-keitin. Marmorilattia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Ihanat peitot ja mahdollisuus valita tyyny tyynymenulta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja Nespresso-keitin. Marmorilattia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Täyslasitettu suihku keskellä huonetta ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior -huone

Superior-huoneita joissa on parveke tai terassi. Yksi parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Ihanat peitot ja mahdollisuus valita tyyny tyynymenulta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja Nespresso-keitin. Marmorilattia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Täyslasitettu suihku keskellä huonetta ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Nespresso-keitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti omalla altaalla

Sviittejä, joissa on ulkotila omalla altaalla. Ulkotilassa on pöytä, tuolit ja aurinkotuolit. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Nespresso-keitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.