Rethymnonin kaupunki

Tekemistä Rethymnonissa

Rethymnonista löytyy paljon nähtävää ja tehtävää. Koe Kreeta pyörän selästä käsin, tutustu kiehtovaan vedenalaiseen maailmaan tai vieraile kauniissa Milin rotkossa, ja tutki ihania pikkukaupunkeja kapeita kujia kulkien. Tervetuloa Rethymnoniin! 

Milin rotko

Xromonasterin ja Xirochorin kylien välissä sijaitsee kaunis Milin rotko. Rotkon vaellusreitti kestää noin tunnin, ja sen sisällä sijaitsee hylätty kylä, jossa on perinteisiä kreikkalaisia taloja. Kesäisin tavernat avaavat ovensa, mutta koko muu kylä pysyy silti suljettuna. Erinomainen tilaisuus tutustua myös Kreetan kauniiseen luontoon! 

Hemmottelua spa-hoitolassa

Lomalla on lupa rentoutua – pidä siis huoli, että varaat rentouttavan iltapäivän kauneushoitolassa. Metamorfois Spa, joka sijaitsee Rethymnonin vanhassa satamassa, tarjoaa monia erilaisia hoitoja – täältä voit varata kaikkea hieronnoista mani- ja pedikyyreihin. Osoite: 83 Eleftheriou Venizelou Street.

Rethymnonin markkinat

Aamuvirkkujen kannattaa suunnata Rethymnonin paikallisille markkinoille, jotka järjestetään maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 8.00-14.00. Markkinoilta voit ostaa paikallisesti tuotettuja vaatteita, hedelmiä, vihanneksia, juustoja, hunajaa ja paljon muuta. 

Spa Hotelli Ikones Seafront Luxury Suites

Vauhdikasta vesiurheilua

Rethymnonin rantapromenadin varrella sijaitsee useita firmoja, jotka vuokraavat vesiurheiluvälineitä. Kokeile varjoliitoa, vesiskootteria tai banaanivenettä! Rannalla sinun on mahdollista pelata myös rantalentopalloa. 

Elämää pinnan alla

Jos olet kiinnostunut sukeltamisesta, voit osallistua retkillemme, joissa pääset tutustumaan sukelluksen tai snorklauksen saloihin. Tarjolla on kursseja edistyneille, aloittelijoille ja lapsille! 

Baja Beach Club

5 kilometrin päässä Rethymnonista sijaitsee Baja Beach Club. Alueella on erinomainen ranta, josta voit vuokrata myös rantatuoleja, ja paikalla on myös erilaisia aktiviteetteja, ravintoloita, baareja sekä suuri uima-allas. Täydellinen paikka ystäväporukoille, perheille tai sinulle, joka et osaa valita meren ja uima-altaan väliltä! 

Koe Kreeta pyöräillen

Creta Bike järjestää kaksi pyöräretkeä joka viikko, jolloin voit polkea joko koko matkan Kournan järvelle, tai kokea lähikylät kuten Arkadi, Margeritas ja Bali. Retket sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pyöräilijöille. Retki on erinomainen urheilusuoritus, ja samalla näet henkeäsalpaavia maisemia. Täältä löydät lisää Rethymnonin retkiä.

Ostoksia ja kauniita rakennuksia

Rethymnonin vanhassa kaupungissa on paljon pieniä putiikkeja, joissa myydään kaikkea koruista vaatteisiin ja kengistä matkamuistoihin. Kävellessäsi pitkin ihastuttavia mukulakivikatuja voit myös ihailla kauniita vanhoja parvekkeita ja venetsialaisia rakennuksia. Vanhan kaupungin ulkopuolelta löydät myös useita kansainvälisiä ja paikallisia kauppoja.