Syö & juo hyvin

Hyvä ruoka on oleellinen osa lomaa, ja Rethymnonista löydät useita ravintoloita, baareja ja kahviloita, jotka tarjoavat maukkaita vaihtoehtoja ja uusia tuttavuuksia. Lue parhaat ravintolavinkkimme täältä!

The Roof highrise bar

Rethymnon on todella kaunis kaupunki niin päivisin kuin iltaisinkin. Parhaat näkymät kaupunkiin löydät hotelli Brascon kattoterassilta. Täällä voit nauttia hyvistä drinkeistä, auringonlaskuista ja maisemista. 

Viini- ja ruokafestivaalit

Heinä- tai elokuussa Rethymnonin kaupunginpuistossa järjestetään viikon mittaiset viini- ja ruokafestivaalit. Festivaaleille maksetaan pieni sisäänpääsymaksu, johon sisältyy yksi juoma ja pääset maistelemaan paikallisten tuottajien viinejä, juustoja, leivonnaisia, oliiveja ja paljon muuta. Festivaaleilla on myös paikallista musiikkia ja tanssiesityksiä. Sen lisäksi paikalla järjestetään myös useita aktiviteetteja lapsille.

Italialainen helmi

Nauti maukkaasta ruoasta Paglacciossas, joka on italialainen helmi lähellä kaupungin rantapromenadia. Ravintolan pizzat ovat uskomattoman hyviä – ja täältä saat myös gluteenitonta pastaa! 

Kreikkalainen salaatti

Mezejä jaettavaksi

Älä unohda maistaa aitoja kreikkalaisia mezejä! Ravintola Othonas on tunnettu herkullisista mezeistään – tilaa useita eri annoksia, ja jaa ne ystäviesi tai perheesi kesken.

Jokaiselle jotakin

Dome on suosittu ravintola, joka on tunnettu erinomaisesta palvelustaan ja herkullisesta menustaan, josta löytyy aamiaista, lounasta ja illallista. 

Makeannälkäisille

Jos mielesi tekee vielä jälkiruokaa, suosittelemme käynti Hari's Crêperiassa Rethymnonin vanhassa kaupungissa, lähellä Rimondin siltaa. Kaupungin parhaassa crêperiassa voit itse valita crêpesi täytteet – valikoimaa löytyy juustosta ja kinkusta suklaaseen, jäätelöön ja mansikoihin. Osoite: Messologiou Street 10.