Kaksikerroksinen kaksio

Kaksioita kahdessa kerroksessa avoimella pohjaratkaisulla, parveke ja allasnäkymä. Alakerrassa yhdistetty olohuone kahdella vuodesohvalla sekä minikeittiö ja kylpyhuone. Suihku, wc ja hiustenkuivain. Yläkerrassa makuuhuone ja kaksi yhden hengen vuodetta, kylpyhuone suihkulla ja wc:llä. Molemmissa kerroksissa parveke. Avoin pohjaratkaisu. Osassa huoneistoja portaita tai tasoeroja. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi, kahvinkeitin, mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton tallelokero, wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Tv kansainvälisillä kanavilla. Parveke tai maaparveke, osasta näkymä uima-altaalle. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kaksio

Kaksioita parvekkeella tai terassilla, osassa allasnäkymä. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Osassa huoneistoja portaita tai tasoeroja. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi, kahvinkeitin, mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neiötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Kolmioita parvekkeella ja allasnäkymällä. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Osassa huoneistoja portaita tai tasoeroja. Kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin huoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta ja kokoontaitettavasta sängystä. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi, kahvinkeitin, mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme ja suihku tai vain suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle

Yksiö

Mukavia yksiöitä, joissa on erilliset vuoteet. Lisävuoteen voi sijata vuodesohvasta. Osassa huoneistoja portaita tai tasoeroja. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin, mikro, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton tallelokero, wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke, osasta näkymä uima-altaalle. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 26 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle