Kaksikerroksinen kaksio

Kaksioita kahdessa kerroksessa avoimella pohjaratkaisulla. Kaksi parveketta. Yläkerrassa makuuhuone ja kylpyhuone ammeella. Alakerrassa yhdistetty olohuone ja keittiö sekä kylpyhuone suihkulla. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kahvinkeitin, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tv satelliittikanavilla. Maksuton tallelokero, wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Parveke tai maaparveke, osasta näkymä uima-altaalle. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kaksio

Kaksioita, joiden erillisessä makuuhuoneessa on erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Puhelin, satelliitti-tv ja radio. Maksuton tallelokero, wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke, osasta näkymä uima-altaalle. Siivous 6 krt/viikko.

Osassa huoneistoja portaita tai tasoeroja.

Huonekoko: noin 35 neiötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Kolmioita, joissa on kaksi makuuhuonetta sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Puhelin, satelliitti-tv ja radio. Maksuton tallelokero, wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke, näkymä uima-altaalle. Siivous 6 krt/viikko.

Osassa huoneistoja portaita tai tasoeroja.

Huonekoko: noin 45 neliötä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle

Yksiö

Mukavia yksiöitä, joissa on erilliset vuoteet. Lisävuoteen voi sijata vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Puhelin, satelliitti-tv ja radio. Maksuton tallelokero, wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke, osasta näkymä uima-altaalle. Siivous 6 krt/viikko.

Osassa huoneistoja portaita tai tasoeroja.

Huonekoko: noin 26 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle