Juniorsviitti

Viihtyisiä juniorsviittejä, joissa kaksi erillistä, vierekkäin sijoitettua vuodetta. Laattalattia. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke jacuzzilla. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan että lisävuoteessa majoittuvan tulee olla aikuinen / yli 16 vuotias.

Huonekoko: noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita, joissa kaksi erillistä, vierekkäin sijoitettua vuodetta. Laattalattia. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Viihtyisiä kahden hengen huoneita, joista suora kulku jaetulle altaalle. Kaksi erillistä, vierekkäin sijoitettua vuodetta. Laattalattia. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi suoralla kululla jaetulle altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 31 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotellissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 henkeä.