Kipriotis Maris Suites

 • Lähellä rantaa ja Kosin kaupunkia
 • Lähellä vesipuistoa
 • Hyvinvarusteltu kuntosali

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Viihtyisä Kipriotis Maris Suites sijaitsee aivan rannalla Kosin Psalidissa ja soveltuu hyvin perheille. Hotellin ravintola tarjoaa maukasta ja terveellistä ruokaa ja valittavissasi on useita annoksia Välimeren keittiöstä.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Superior -huoneita 1-3 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Erinomainen ruoka. Erinomainen, lämmitetty uima-allas.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 854 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kipriotis Maris Suites sijaitsee vehreässä ympäristössä, noin 3 kilometrin päässä Kosin kaupungista. Hotellissa koko perhe pääsee nauttimaan rentouttavasta lomasta ja tekemistä löytyy kaikille.

Hotellissa on suuremman uima-altaan lisäksi erillinen lastenallas. Allasalueella on ilmaisia aurinkotuoleja- sekä varjoja. Pikkukivirannalle, jonne mentäessä on ylitettävä tie, on lisämaksullisia aurinkotuoleja- ja varjoja. Ranta- ja allaspyyhkeitä panttia vastaan. Hotellialueella on lisäksi perheen pienimmille leikkipaikka ulkona. Sisarhotelli Kipriotis Aqualandin vesipuisto on käytettävissä lisämaksusta. Vesipuistossa on kuusi vesiliukumäkeä yli 120 cm lapsille. Maksuton minibussi Kipriotis Mariksen ja vesipuiston välillä.

Buffetravintola Amvrosiassa pääset nauttimaan Välimeren keittiön tarjoamia antimia ja kreikkalaisen illan aikana voit nautiskella paikallisista erikoisuuksista. Mahdollisuus syödä myös naapurihotelli Kipriotis Panorama & Suitesin buffetravintolassa pöytävarauksella. Nectar -baarissa pääset nauttimaan raikkaasta juomasta rentouttavalla terassilla allasalueen vieressä.

Hotellin vieressä sijaitsee hyvinvarusteltu kuntosali, mikä on maksuton hotellin vieraille. Kuntosalin ikäraja on 16-vuotta. Korkeasesongin aikaan hotelli järjestää aamujoogaa joka päivä.

Hotellissa on lisäksi kaksi maksutonta tenniskenttää ja pöytätennis (mailat panttia vastaan). Squash, biljardi ja jacuzzi (sijaitsee naapurihotelli Kipriotis Panorama & Suitesissa) lisämaksusta.  Pyörätie hotellista keskustaan sekä pyöräreittejä (myös maastoreittejä). Ilmainen rantalentopallo. Mahdollisuus lisämaksullisiin vesiurheilulajeihin naapurihotelli Kipriotis Villagessa. Spa lisämaksusta naapurihotelli Kipriotis Panorama Hotel & Suites -hotellissa.

Koko hotellialueella on maksuton wifi Pesula- ja huonepalvelu (klo 7–23) lisämaksusta. Minimarket. Kolmena iltana viikossa järjestetään erilaisia esityksiä. Kreikkalainen ilta kerran viikossa (varataan etukäteen). Hotellin lähellä sijaitsee bussipysäkki, bussimatka Kosin kaupunkiin kestää noin 10 minuuttia.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito (aamiainen ja illallinen, ei juomia) ja All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Varhainen mannermainen aamiainen (varauksesta), klo 6.30-7.30.
 • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.30.
 • Myöhäinen mannermainen aamiainen, klo 10.30-11.00.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
 • Välipaloja allasbaarissa, klo 11.00-12.30 + 14.30-15.30.
 • Jäätelöä allasbaarissa, klo 11.30-17.30.
 • Kahvia, teetä ja kakkua, klo 16.30-18.30.
 • Illallispöytä, klo 18.30-21.00. Mahdollisuus nauttia illallista (varaus vaaditaan) buffetravintola Ariadnessa sisarhotellissa Kipriotis Panorama & Suites. Miehillä oltava pitkät housut illallisella.
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00.

Humioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa kotiinlähtöön saakka.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Lähtöselvitys paluulennolle jo hotellissa 

Aloita kotimatka sujuvasti! Tee lähtöselvitys lennoille jo hotellissa ja lentoasemalla voit kulkea suoraan turvatarkastuksen kautta tuliaisostoksille. 

Varaa lapsipaketti

Voit varata lomasi ajaksi lapsipaketin, johon kuuluu syöttötuoli, pinnasänky ja matkarattaat. Tee varaus Minun varaukseni -sivun kautta.

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
 • Wifi yleisissä tiloissa

Lentokenttäkuljetukset

Kipriotis Mariksen asukkaana voit varata suorat lentokenttäkuljetukset. Lentokenttäbussin ensimmäinen pysähdyspaikka menomatkalla ja viimeinen pysähdyspaikka paluumatkalla on aina Kipriotis Maris.

Varaa kuljetukset matkavarauksen yhteydessä, asiakaspalvelusta tai Minun lomani -sivulta.