Diamond Boutique

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Koronatesti • Matkustuslomake

Tervetuloa moderniin hotelliin Diamond Boutique, joka sijaitsee loistavalla paikalla Lambissa. Täällä majoitut kävelyetäisyyden päässä ihanalta hiekkarannalta ja tunnelmallisesta keskustasta, jossa on ravintoloita, baareja ja putiikkeja. Tyylikäs allasalue, jossa aurinkotuoleja ja -varjoja ja ravintolatarjonnasta löytyy sekä buffet että á la carte.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Perhehuone 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 177 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 700 m
Keskustaan: 600 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Elegantissa hotellissa Diamond Boutique majoitut korkeatasoisesti. Viihtyisällä allasalueella on allas lastenosiolla sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Kivenheiton päässä sijaitsee ihana ranta, jossa aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Hotellilla on sekä buffetravintola että á la carte-ravintola. Baari, josta voit tilata iltaisin hyviä juomia. Maksuton wifi, vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Perheen pienimmille on leikkipaikka. Paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Aamiaispöytä.
Puolihoito lisämaksusta.

Illallinen tarjoillaan klo 19.00-21.30.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus