Paritsa

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Paritsa on pidetty perheomisteinen hotelli keskeisellä paikalla lähellä rantaa, ravintoloita, ostoksia ja iltaelämää. Hotelli on nuorten suosiossa erityisesti korkeasesongin aikaan. Paritsa koostuu kahdesta rakennuksesta, ja Apollomatkalaiset majoittuvat molemmissa. Ota rennosti viihtyisällä ulkoilmaterassilla virkistävän uinnin tai kaupunkikierroksen jälkeen.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita. Kahden hengen huoneita 2 hengelle/2–3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 198 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Paritsa sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä ravintoloita, ostoksia ja iltaelämää. Hotelli on nuorten suosiossa erityisesti korkeasesongin aikaan. Paritsa koostuu kahdesta rakennuksesta, Manoliksesta ja Dimitriksestä, ja Apollomatkalaiset majoittuvat molemmissa rakennuksissa. Molempien rakennusten palvelut ovat käytettävissä. Viihtyisä ulkoilmaterassi. Baari ja oleskelunurkkaus, jossa on tv. Aulassa on maksuton wifi. Lisämaksullinen tallelokero sijaitsee vastaanotossa. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Yksinkertainen aamiainen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.