Astron (Kos)

  • Lähellä satamaa
  • Mukava allasalue
  • Varaa huone merinäköalalla
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Hotelli Astron on viihtyisä hotelli keskellä Kosin kaupunkia, aivan sataman vilkkaiden ravintola- ja ostoskatujen tuntumassa. Hotellialueella on allas ja jacuzzi. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla superior -huoneen merinäköalalla – avaa parvekkeen ovi ja nauti näköalasta!


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita. Kahden hengen huoneita 2 hengelle/2–3 hengelle. Superior-huoneita 2–3 hengelle. Perhehuoneita 4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hieno asiakaspalvelu, riittävä ja kattava aamiainen joka pyynnöstämme aikaistettiin lähtöaamuna....
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 372 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Astron on viihtyisä keskitason hotelli keskeisellä sijainnilla Kosin satamassa. Hotellilla on viihtyisä allasalue erillisellä lastenaltaalla sekä jacuzzi. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä baari, josta voit tilata raikkaita juomia. Aamiainen tarjoillaan ravintola Adromedassa.

Maksuton wifi aulassa. Vilkas kaupunkiliikenne voidaan kokea häiritseväksi. Hotellin sisäänkäynnin ulkopuolella sijaitsee Kosin kaupungin keskusta, täällä on monipuolinen tarjonta ravintoloita, baareja, putiikkeja ja viihdettä.

Ateriat

Yksinkertainen aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.