Kahden hengen huone

Pieniä ja valoisia kahden hengen huoneita. Huoneet on sisutettu vanhahtavasti. Kokolattiamatto tai laattalattia. Jääkaappi. Satelliitti-tv. Maksuton ilmastointi. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Pieni parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle.

Perhehuone

Tilavia perhehuoneita, joissa suuri olohuone. Laattalattia. Huoneet on sisustettu vanhahtavasti. Jääkaappi. Satelliitti-tv. Maksuton ilmastointi. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Pieni parveke. Siivous 6 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä
Soveltuu enintään: 4 hengelle

Superior-huone

Tilavissa superior-huoneissa on kaksi erillistä vuodetta. Tallelokero lisämaksusta. Huoneet on sisustettu vanhahtavasti. Kokolattiamatto tai laattalattia. Jääkaappi. Satelliitti-tv. Maksuton ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Pieni parveke merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yhden hengen huone

Pieniä ja valoisia yhden hengen huoneita. Huoneiden sisutus on vanhantava. Kokolattiamatto tai laattalattia. Jääkaappi. Satelliitti-tv. Maksuton ilmastointi. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Pieni parveke. Siivous 6 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliötä
Soveltuu enintään: 1 hengelle