Kaksio

Kaksioita parvekkeella tai terassilla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kolmio

Kolmioita parvekkeella tai terassilla. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta molemmissa makuuhuoneissa. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 4-6 hengelle.
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä parvekkeella tai terassilla. Yhidstetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivian. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.