Kokemuksia Sentido Apollo Palace -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sentido Apollo Palace -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

77% matkustajista suositttelee

1229 arvostelua
Erinomainen
 
501
Erittäin hyvä
 
450
Hyvä
 
182
Ei kovin hyvä
 
63
Huono
 
33

Viimeisimmät 5 arviota

19.7.2019

Kirjoittanut tassulimamma Kouvola, Suomi

Mukava perhehotelli

Huone oli kuvausta vastaava. Rauhallinen ympäristö. Hyvät isot siistit allasalueet. Silti aurinkotuoleja löytyi vapaana. Hotellin alue hyvin hoidettu. Leikkipaikat ja minigolf lasten mieleen. Sijainti lähellä matalaa Mesonghi rantaa. Meriretkelle pääsee hotellin takaa kätevästi. All inclusive riittävä, melko samanlainen tosin päivittäin. Välipala tarjoilu niukka. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus, jota voi suositella.

 
14.7.2019

Kirjoittanut 100Sunflowers Joensuu, Suomi

Suurehko hotelli, jossa järjestelyt toimivat oikein hyvin 🙂

Vietimme puolisoni kanssa aurinkoisen ( ja helteisen ) viikon Korfulla. Tämän Hotellin tilat ja altaat olivat siistit. Erityisesti pidimme ” Adults only”- allasalueesta ja ruokailutilasta. Ne sopivat meille rauhallisempaa lomailua arvostaville. Salin puolella aamiaisten ja päivällisten tarjoilulinjat olivat hyvin ruuhkaisia ja jonotus oli osalle asiakkaista haasteellista. Huone oli avara ja vaatteiden ( +matkalaukkujen) säilytystiloja tarpeeksi .Ilmastointi toimi tehokkaasti. Suihku- ja WC- tilat olivat puhtaat ja tilavat. Jääkaappi ei toiminut! Ihmettelimme hivenen hotellin tapaa odottaa jokapäiväistä ” Please Make up The room ” - lapun laittoa oveen, jos huone toivottiin siivottavan. Kerran unohdamme laittaa lapun oven kahvaan, joten huonettamme ei sinä päivänä siivottu. Henkilökunta oli asiallista, mutta vain osa ystävällistä ja aidosti palveluhenkistä. Varasimme lomamme puolihoidolla. Yllätyimme kuitenkin, että lähes kaikki asiakkat olivat All inclusive- asiakkaita. Rahalla asioiminen oli joskus henkilökunnalle yllättävää. Hotellilla oli hyvät mahdollisuudet harrastaa kuntoilua ja ympäristö puutarhoineen oli kaunis ja hyvin hoidettu. Spa hoitoineen oli todella ylihinnoiteltu. Hotelli vastasi kokonaisuutena odotuksiamme ja järjestelyt toimivat hienosti. Suosittelemme hotellia mielellämme muillekin.

 
30.5.2018

Kirjoittanut MirvaJ9

Suosittelen!

Voin lämpimästi suositella hotellia kaiken ikäisille matkustajille. Palvelu ensiluokkaista; aina auttavainen ja hyväntuulinen henkilökunta. Mikäli tekemistä kaipaa sitä löytyy aamusta iltaan, kiitos huikean aktiviteettiryhmän. Lapset viihtyivät todella hyvin leikkipuistossa sekä lastenklubilla ja tietysti uimassa. Uima-altaat hyvät joissa oli tilaa uida. Pienimmätkin matkustajat huomioitu matalla altaalla. Merenranta ihan vieressä. Ihana hiekkapohja ja kirkasta vettä. Ruoka erittäin monipuolista ja todella herkullista. Ruokaa, juomaa ja jäätelöä tarjolla aamusta iltaan. Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella jonka ympäristössä muutamia marketteja ja tavernoja. Voin lämpimästi suositella.

 
21.8.2016

Kirjoittanut mace782019 Siuntio, Suomi

Hyvä perhehotelli

Olimme viikon toukokuussa ja viihdyimme todella hyvin. Ruoka oli hyvää ja monipuolista, tosin perinteistä kreikkalaista ruokaa olisi voinut olla enemmän. Henkilökunta erittäin ystävällistä. Suosittelen!

 
15.7.2016

Kirjoittanut Leena R Vantaa, Suomi

Perhematka

Moraitika on pienikokoinen kylä, joka sijaitsee 1t ajomatkan päässä lentokentältä. Apollo Palace on rantahotelli. Rannalle on n. 200-250 metriä respasta. Aallot ovat hyvin heikot, eli ranta on hyvä lapsiperheille. Pohja on tasaista hiekkaa, ja vedessä elää esimerkiksi rapuja simpukoineen, meritähtiä ja erilaisia kaloja ja vesikasveja. Tämän takia suosittelemme lämpimästi snorklailua meressä. Rannalla on myös pieniä baareja ja tavernoita. Kaikki aurinkotuolit ja -varjot ovat maksullisia. Keskihinta on 2€/aurinkovarjo ja 2€/aurinkotuoli per päivä. Hotellin alue on hyvin iso, mutta siellä on helppo kulkea. Kaksi allasaluetta, joista kummallakin on allasbaari. Vesi on siistiä ja nurmikko on hyvinhoidettua. Aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja on riittävästi. Suosittelemme all inclusivea. Ravintolassa on hyvää ja monipuolista ruokaa. Lapsille on oma buffetti, ja on myös dieettipöytä. Huoneet ovat siistejä, ja niissä on oma parveke tai maaterassi ja vähän nurmikkoa. Ainoa ihmeellinen asia oli huoneessa oleva, julkinen vessa, jossa oli vain yksi lasiovi. Henkilökunta on superystävällistä. Siivous päivittäin vähän eri aikoihin. Hyvä kuntosali ja spa-ostasto. Lapsille on Playhotel ja kansainvälinen lastenklubi ja leikkipaikka eri ikäisille ja oma iltadisko. Mukavaa, että alueella on oma pieni kirkko. Joillain alueilla on todella paha viemärin haju. Aktiiviteetteina ovat esimerkiksi vesijumppa, venyttely ja lihaskunto sekä volleyball vedessä. Iltaohjelma on hyvin hauskaa.