Kahden hengen huone

Kahden hengen huone parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla.Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Laattalattia. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotellissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin tällä sivulla mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Perhehuone

Perhehuone parivuoteella tai kahdella sängyllä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kerrossängystä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Laattalattia. jääkaappi ja kahvin sekä teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 3-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huone, jossa maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Laattalattia. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä pieni jääkaappi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.