Golf

Urheile lomalla

Korfulta löydät golf-kenttiä, jalkapalloa ja keilausta. Jos haluat kokeilla jotain uutta, ja saada aidon urheiluelämyksen Korfulaisittain, voit kokeilla myös esimerkiksi krikettiä. 

Golfia Ermonesissa

Saaren länsipuolella sijaitsee Ermones, jossa on Korfun kaksi golf-rataa. Dassia/Gouviasta tänne menee noin 30 minuuttia ja Agios Gordisista noin 20 minuuttia. Golf-kenttä sijaitsee kauniissa Ropa Valleyssä, ja myös Nafsiskan järvi on osana kenttää. Jos et tahdo pelata golfia, löytyy Ermonesesta myös pieni hiekkaranta. Tel: +30 266 109 4220. 

Star Bowling

Keilaus on mukava ilta-aktiviteetti niin kaveriporukoille kuin perheillekin. Korfun kaupungin ulkopuolella sijaitsee Star Bowl, joka on suuri ja suosittu keilahalli. Keilaamisen lisäksi hallissa voi pelata myös biljardia. Tel: +30 26610 23260.

Vanha krikettiperinne

Kriketti on suosittu laji Korfulla, ja se on jäänyt perinteeksi brittiläisiltä valloittajilta. Korfun kaupungissa sijaitsee saaren ensimmäinen kriketti-kenttä, mutta nykyään peliin käytetään kenttää joka sijaitsee Gouviassa.

Katso jalkapalloa

Korfun jalkapallojoukkue A.O. Kerkyra on juuri noussut korkeimmalle tasolle kreikan liigassa, eli Super Leagueen. Tämä tarkoittaa sitä, että Atenlagen Olympiakos, Panathinaikos ja AEK tulevat Korfulle pelaamaan. Kreikkalaisissa joukkueissa pelaa monia skandinaavisia pelaajia, joten täällä sinulla on mahdollisuus nähdä todella hyviä otteluita. Liput ostetaan stadionilta, joka sijaitsee lentokenttää vastapäätä Korfun kaupungin ulkopuolella. Hinnat ovat noin 20-40 euroa. 

Kriketti