Elämää pinnan alla

Sininen paratiisi

Punainen meri on tunnettu fantastisesta merenalaisesta elämästään. Täältä löydät kauniita koralliruittoja ja kaloja kaikissa sateenkaaren väreissä, ja snorkkeliretken aikana voit jopa uida kilpikonnien kanssa. 

Rikas merielämä

Punaisessa meressä on tarjolla maailman parhaita sukellus- ja snorklauspaikkoja, jossa voit nähdä loputtomasti erilaisia kaloja ja värikkäitä koralliriuttoja. Jos käyt Aqabassa, lähes 9km rantaviivasta koostuu Aqaba Marine Parkista. Täällä sinua odottavat kristallinkirkkaat vedet ja upeat eläimet sekä monipuolinen kasvisto. Tavallisimpia lajeja ovat perhokalat, lehtikalat, papukaijakalat ja meriahvenet, mutta voit törmätä erikoisempiin lajeihin kuten mureenoihin.

Parhaat snorklauspaikat

Muutamia suosittuja sukellus- ja snorklauspainnoja Aqabassa ovat mm. Cazar Reef, jonka läheisyydestä löydät jopa ''ankeriaiden puutarhan''. King Abdullah Reef  jatkuu useiden satojen metrien syvyyteen ja Black Rockilla voit tutkia erilaisia valtavia koralliriuttoja. Jos olet onnekas, saatat nähdä ohi uivia kilpikonnia! Muita hyviä paikkoja snorklaukseen ovat esimerkiksi Japanese Gardens,  jossa kohtaat värikkäitä maisemia, sekä Blue coral, joka sai nimensä kauniin sinisen koralliriutan mukaan. Jos matkaat paikalle veneellä, saatat nähdä matkalla myös delfiinejä!