Beach shack Goalla

Syö hyvin Goalla

Lomaillessasi Goalla kannattaa ehdottomasti tutustua paikallisen keittiön herkkuihin. Intialainen ruoka vaihtelee suuresti sen mukaan missä päin maata ollaan, ja goalaisessa keittiössä on paljon vaikutteita esimerkiksi Portugalista. Täällä ruoka ei ole yhtä tulista kuin muualla Intiassa, ja yleisiä ruokia ovat esimerkiksi erilaiset merenelävät ja kalaruoat. Täällä voit tutustua meidän suosikkeihimme! 

Martins Corner

Toimi kuten paikalliset, ja kerää perheesi ja ystäväsi yhteen nauttimaan ravintola Martins Corneriin, joka sijaitsee Goan eteläpuolella. Erinomaisessa ravintolassa on monipuolinen ruokalista – kokeile ehdottomasti heidän kala- ja mereneläväannoksiaan. Osoite: Binwaddo, Betalbatim, Salcette, Goa.

Mirabais

Mirabais on ravintola, jonka kanssa Apollo on toiminut yhteistyössä jo monien vuosien ajan. Ravintola on tunnettu hyvistä intialaisista ja goalaisista ruoistaan, ja ravintolan omistaja Vasu toivottaa jokaisen vieraan lämpimästi tervetulleeksi ja kohtelee asiakkaita kuin omina perheenjäseninään. Osoite: Cobra Vaddo, Chalston Road On Hotel, Calangute, Goa.

Café Lazy Days

Ravintola tarjoaa tunnettuja kansainvälisiä annoksia, sekä eksoottisia intialaisia erikoisuuksia. Iltaisin paikalla on usein live-musiikkia. Suosittelemme saapumaan paikalle hyvissä ajoin, tai tekemään pöytävarauksen. IOsoite: Arpora, Calangute, Goa.

Ibis Style, ravintola Goalla

Ibis Style, ravintola Goalla

Koe enemmän Aasiaa

Yhdistä intialainen ruoka muihin aasialaisiin makuihin. Fat Panda on suosittu ravintola Candolimissa, joka tarjoaa kiinalaista ruokaa avoimessa ruokailutilassa. Osoite: Marquis Vado Main Road, Candolim, Goa. Toinen ravintolavinkki on Wok & Roll Sinquerimissa, joka sijaitsee lähellä Fort Aguadaa. Ravintola tarjoaa kaakkois-Aasialaista ruokaa, mutta myös erinomaista thai-ruokaa. Osoite: Aguada Vaddo, Sinquerim, Bardez, Goa.

Makeannälkään

Monginis myy erilaisia leivonnaisia kaikissa muodoissa ja väreissä. Goalla kyseisiä putiikkeja on yli 30. Suosittelemme erityisesti hyviä suklaaleivonnaisia. Käy myös Café Chocolattissa Candolimissa. Kahvilassa on tarjolla myös kevyttä lounasta kuten paniineja ja salaatteja, mutta jälkiruoat ovat suorastaan taivaallisia. Osoite: 409/A Fort Aguada Road, Candolim, Bardez.