Intialainen asuntovene kettuvallam

Vene, juna tai rickshaw

Liikkuminen Goalla voi olla jo kokemus itsessään. Auton vuokraamisen sijasta on tavallisempaa ottaa taksi, joka on paljon halvempaa kuin kotimaassa. Kokeile myös junalla matkustamista, tai matkusta Chaporan jokea pitkin intialaisella asuntoveneellä. 

Lautalla Panjimiin

Goan pohjoispuolelta pääset muutaman rupian hinnalla bussilla Panjimiin. Jää pois Betimin lauttapysäkillä, ja ota lautta Mandovinjoen yli Panjimiin, joka on Goan maakunnan pääkaupunki.

Hyppää junan kyytiin

Yksi aidoimmista matkustamistavoista Intiassa on junalla matkustaminen. Junamatka voi olla todellinen elämys, sillä vaunut ovat usein täynnä ihmisiä ja voi olla vaikeaa löytää esimerkiksi oikeaa vaunua. Voit olla varma, että tulet saamaan monia uteliaita katseita! 

Matkusta rickshawilla

Kokeile myös mukavaa ja eksoottista matkustustapaa, ja hyppää rickshawin tai tuk tukin kyytiin! Kolmipyöräiseen ja edulliseen taksiin mahtuu maksimissaan muutama ihminen, ja sopii täydellisesti lyhyiden matkojen taittamiseen.

Juna Goalla

Juna Goalla

Intialainen asuntovene

Asuntovenettä – kettuvallamia – käytettiin alunperin Keralassa Intian eteläosassa, mutta nykyään voit nähdä niitä myös Goalla. On hyvin erityinen tunne matkustaa rauhallista Chapora Riveriä pitkin ja tutkia joen varrella näkyvästä elämästä. Veneellä pääset nauttimaan ihanasta illallisesta, ja aamulla voit herätä virkeänä valmiiseen aamiaispöytään. Ota yhteyttä matkanjärjestäjääsi saadaksesi lisätietoa.