Deluxe Plus-huone

Deluxe Plus -huoneita, joissa on parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat omassa, erillisessä osasssa hotellia, jossa on oma allasalue aurinkotuoleineen ja -varjoineen. Ikäraja Deluxe Plus -huoneissa on 12-vuotta. Aamiainen ja Afternoon Tea tarjoillaan päivittäin The Beach Front Restaurant -ravintolassa lähellä rantaa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat omassa, erillisessä osasssa hotellia, Santrian Club Wing:issä, jossa on oma allasalue aurinkotuoleineen ja -varjoineen sekä jacuzzi ja lounge-alue. Ikäraja Deluxe Plus -huoneissa on 12-vuotta. Aamiainen ja Afternoon Tea tarjoillaan päivittäin The Beach Front Restaurant -ravintolassa lähellä rantaa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 49 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotelli Puri Santrianissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin tällä sivulla mainituista huonetyypeistä. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan normaalissa vuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat eri rakennuksissa, eikä tiettyä rakennusta voida taata. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle