Deluxe-huone

Deluxe-huoneita parivuoteella tai erillisillä vuoteilla. Kahvin- ja teen keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton tallelokero ja ilmastointi. Wifi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kimono. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Juniorsviitti

Junior-sviittejä, joissa on parveke. Alakerrassa on olohuone sekä kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja wc. Yläkerrassa on makuuhuoneosio, jossa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Avoin pohjaratkaisu kerrosten välillä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Espresso-keitin - kapselit sisältyvät hintaan. Tv olohuoneessa ja makuuhuoneosiossa. Playstation (konsoli ja pelejä) kysyttäessä. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Junior-sviiteissä majoittuville vieraille sisältyy lisäksi:

  • Pääsy The Level -loungeen, jossa on tarjolla cocktaileja iltaisin.
  • Pääsy The Level -altaalle, jossa tarjoillaan iltapäiväteetä.
  • Yksityinen alue rannalla balilaisilla aurinkotuoleilla.

Aamiaisen voi syödä El Patio-ravintolassa tai ravintola Sorrentossa. Päivittäin on mahdollista pesettää kaksi vaatekappaletta per henkilö. Etusija á la carte -ravintoloiden varauksiin ja kylpylähoitoihin. Joissakin The Level -tiloissa on 12-vuoden ikäraja.

Huonekoko: noin 71 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on maaterassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 42 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kaksikerroksinen perhehuone

Perhehuoneita kahdessa kerroksessa, joissa on parveke. Alakerrassa on olohuone, kaksi yhden hengen vuodetta sekä pieni ruokaryhmä ja wc. Yläkerrassa on makuuhuoneosio, jossa on parivuode, kylpyhuone ja wc. Avoin pohjaratkaisu kerrosten välillä. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Espresso-keitin - kapselit sisältyvät hintaan. Tv olohuoneessa ja makuuhuoneosiossa. Playstation (konsoli ja pelejä) kysyttäessä. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 71 neliötä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsia.

Sviitti

Sviitit, joissa on ulkotila allaspääsyllä ja allasnäköalalla. Terassilla on tuoleja, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä tikkaat jaettuun uima-altaaseen. Sviiteissä on makuuhuone ja olohuone. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Neljännelle hengelle on lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 62 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.