Lomatunnelmia Mallorcalta

Tältä sivulta löydät inspiroivia lomakuvia Mallorcalta. Tutustu kuvien kautta Espanjan ihanaan lomasaareen ja varmista ensi kesän lomasi!

Porto Criston ranta

Sinulle joka etsit rauhallista rantaa suosittelen vierailemaan Porto Cristossa. Ranta sijaitsee Z-kirjaimen muotoisen lahden sisällä, jonka takia siellä on lähes aina aaltoja.

Cala Dor

Upea ranta Cala d'Orissa. Lahden poukamissa on piilossa ihania pieniä rantoja, ja näissä upeissa maisemissa voit viettää rentouttavan rantapäivän.

Gorg Blau

Aivan saaren korkeimman vuorijonon, Serra de Tremontanan, läheisyydessä sijaitsee Gorg Blaun sadevesijärvi. Voitko kuvitella että se on paikoin 400 metriä syvä?

Kalliotie Mallorcalla

Matkalla vuoriston läpi Sa Calobraan saaren länsirannikolle on kiemurtelevia teitä ja upeita maisemia. 

Alcudian ranta

Playa de Muroa kutsutaan Alcudian rannaksi. Tämä matala ranta sopii täydellisesti uimiseen ja pelaamiseen, ja pituutta siltä löytyy 15 kilometriä! 

Valldemossa

Valldemossan vuoristokylässä on syntynyt pyhimys Santa Catalina Thomas. Täällä voit kokea aitoa Mallorcalaista tunnelmaa! Täällä on upeat maisemat Palman yli!

Mallorcalla lomaillessa täytyy vierailla vanhassa kylässä Alcudissa. Se on yksi parhaiten säilyneistä roomalaisen ajan rakennuksista, ja se on rakennettu 123 eaa. 

Cap de formentor on Mallorcan pohjoisin kohta, häikäisevän kaunista!

Palman rantapromenaadia dominoi La Seun katedraali. Se on yksi Euroopan suurimmista, ja sen tekemisessä kesti lähes 400 vuotta.

Platja de Magaluf. Pitkin rantapromenadia löydät useita baareja ja ravintoloita, joissa voit nauttia lomastasi.

Port de Soller sijaitsee laaksossa vuorten suorassa, ja kylä onkin yksi Mallorcan lämpimimmistä. Nimi Port de Soller tulee arabian kielen sanasta ''kultakulho''. Kylä on tunnettu appelsiini- ja sitruunaplantaaseistaan. 

Port de Soller on tunnettu raitiovaunustaan. AppelsiiniExpress on kulkenut vuodesta 1912 lähtien Port de Sollerin ja Palman välillä. Ihana kokemus!