HM Mar Blau

HM Mar Blau on ihana huoneistohotelli, jossa on suuret avoimet tilat, nurmialuita ja varjoja puiden alla. Hotelli on kävelymatkan päässä Cala Millorin hiekkarannalta ja rantakadulta. Siellä on suuri allasalue ja lastenallas, lisäksi seikkalilut odottavat hotellin lastenkerhossa. Hotellin kylpylässä voit nauttia omasta ajasta ja rentoutua saunassa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 2-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 262 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 600 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

HM Mar Blaussa on mukavia ja valoisasti kalustettuja yksiöitä ja kaksioita. Täällä voit joko valmistaa omat ateriasi ja nauttia ihanan hetken omalla parvekkeella tai vaikka käydä iltakävelyllä kävelykadulla ja istua tavernassa, jossa on espanjalaisia erikoisuuksia. Voit myös lisätä helppoutta lomaasi hankkimalla hotellin aamiaisen, puolihoito tai All Inclusiven.

Hotellissa on allasalue, jossa on suuri uima-allas ja lastenallas. Aurinkotuolit ja -varjot, allaspyyhkeet panttia vastaan. Allasbaarista kylmiä juomia.

Hotellin ravintolassa voit nauttia runsaan aamiais-, lounas- ja illallispöydän. Päivisin kylmiä tai kuumia juomia tarjoillaan allasbaarissa. Aulassa on myös baari, jossa voit nauttia drinkin ennen ateriaa.

Perheen nuorimpia varten on hotellin ylläpitämä lastenkerho 7-12-vuotiaille lapsille, ja siellä on englantia puhuva henkilökunta. Leikkikenttä. Kuntosali. Hotellin kylpylässä on sauna, höyrysauna ja sisäuima-allas sekä erilaisia kylpylähoitoja lisämaksulla. Iltaviihdettä.

Maksuton wifi koko hotellissa.

Ateriat

  • Ei sisällä aterioita

Lisämaksulla:

  • Aamupalapöytä
  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
  • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä klo 7.30-10.30
  • Välipaloja klo 11.00-12.00 ja 16.00-17.00
  • Lounaspöytä klo 13.00-14.30
  • Illallispöytä klo 18.30-21.30
  • Rajattomasti paikallisia virvokkeita, olutta, viiniä ja cocktaileja kaikissa hotellin baareissa klo 10.00-24.00.

Muutokset mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 14.00 alkaen tulopäivänä ja on voimassa klo 11.00 asti lähtöpäivänä.

Hotellit Cala Millor

R2 Cala Millor Beach

R2 Cala Millor Beach sijaitsee aivan Cala Millorin hiekkarannan yläpuolella Mallorcan itärannikolla. Täällä asut huoneistoissan joissa on mahdollista valmistaa omaa ruokaa. Voit lähteä löytöretkille ympäri saarta tai voit vain rentoutua rannalla ja poiketa Palmaan syömään jotain hyvää ja shoppailemaan.