Sol Nessebar Palace

 • Lähellä rantaa
 • Paljon aktiviteetteja
 • Maksuton wifi

Hotelli kaikkien lomailijoiden makuun! Hotellialueelta löytyy vesipuisto, useita altaita ja vesiliukumäkiä. Valittavissasi on lisäksi useita baareja ja ravintoloita. Muista myös hemmotella itseäsi rentouttavissa hoidoissa hotellin spassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

6,6 10:stä
Perustuu 5 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1036 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli sijaitsee noin 2,5 kilometrin päässä Nessebarin keskustasta. Hotelli kuuluu Sol Nessebar Resortiin ja sillä on yhteisiä palveluita naapurihotelli Sol Nessebar Mare Bayn kanssa. Palvelut jaetaan hotellien kesken. Pääravintola, ulkoallas ja aulabaari ovat kuitenkin hotellikohtaisia eikä näitä voi käyttää toisten hotellien vieraat. 

Täältä löytyy useita altaita, osassa lastenosio. Vesipuisto, joka on auki kesäkuun alusta syyskuun loppuun, säävarauksella. Maksuttomat aurinkotuolit allasalueella, lisämaksusta rannalla. Rannalle mennään rappuja pitkin. Allas- ja rantapyyhkeet panttia vastaan.

Pääravintola tarjoilee buffetista aamiaista, lounasta ja illallista. Aulassa sijaitsee japanilainen baari, Umi, joka tarjoilee sushia ja tempura-annoksia iltaisin. Taperia Malecon -baari (Bay-osassa) tarjoilee tapaksia, sangriaa ja drinkkejä illallisaikaan. Der Biergartenissa tarjoillaan saksalaisia erikoisuuksia ja olutta. Bar Embarcadero, joka tarjoilee jäätelöä, kahvia, teetä ja olutta. Useita baareja ja snackbaareja allasalueella ja aulassa. Paninibaari rantaterassilla. Maksuttomia paikallisia juomia tarjoillaan kaikille hotellin vieraille klo 10.30-17.00 välillä.

Hotellissa on Rose SPA Center, jossa aromaterapiaa ja hoitoja lisämaksusta. Kampaaja lisämaksusta. Vesiurheiluaktiviteetteja, tennistä, biljardia ja pöytätennistä lisämaksusta. Maksuton kuntosali. Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho (4-12-vuotiaille). Pomppulinna lisämaksusta. Keilaus lisämaksusta Sol Nessebar Mare Bayssa. Kampaamo. Maksuton wifi aulassa. Korkeasesongin aikaan hotellin rannalta liikennöi lisämaksullinen taksivene Nessebarin vanhaan kaupunkiin. Liikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.00, pääravintolassa.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30, pääravintolassa.
 • Lounas, klo 12.00-16.00, paellaravintola Paellador Levantessa. Juomat eivät sisälly.
 • Panineja, klo 11.00-15.00, Bar Embarcaderossa.
 • Jäätelöä, klo 10.00-16.30, Ice Pavilionissa.
 • Kahvia, teetä ja kakkuja, klo 10.00-18.00, Bar Embarcaderossa.
 • Snacksejä ja olutta Der Beirgartenissa klo 11.00-18.30 ja 20.00-23.00 (vain olutta klo 16.00-23.00).
 • Snacksejä, yksinkertaisia annoksia kuten pizzaa, hampurilaisia, salaattia sekä jäätelöä, klo 10.00-18.00, allasbaarissa.
 • Illallispöytä, klo 18.00-21.00, pääravintolassa.
 • Illallinen, klo 18.30-21.30, italialaisessa Osteria del Golfo -ravintolassa kerran loman aikana. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Illallinen, klo 20.00-22.00, sushibaari Umi Japanese Cornerissa.
 • Illallinen, klo 18.30-23.00, Taperia Maleconissa.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00 eri baareissa.

Toukokuun lopusta alkaen italialainen Osteria del Golfo on avoinna illallisella ja paellaravintola Paellador Levanta lounaalla ja illallisella. Huomioithan, että pöytävaraus vaaditaan illallisella.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Osa ravintoloista on auki vain kesäkuun alusta syyskuun puoliväliin. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12 asti kotiinlähtöpäivänä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kesällä 2021:

Pääravintola, aulabaari ja allasalue tarkoitettu vain kyseisessä hotellissa majoittuville asiakkaille. Muut palvelut ovat koko resortin asiakkaiden yhteisessä käytössä.

Hotellin Sol Nessebar Palace aulabaari ei ole hotellin Sol Nessebar Mare Bay asiakkaiden käytössä.

Hotellit Nessebar & Pomorie

Sol Marina Palace

All Inclusive hotelli Sol Marina Palace sijaitsee hyvällä paikalla uuden Nessebarin puolella. Voit nauttia upeasta näkymästä allasalueelta ja skybaarista. Nessebarin vanha kaupunki ja ranta on kävelymatkan päässä.

SOL Nessebar Mare Bay

Hotelli Sol Nessebar Mare Bayssa on viihtyisä allasalue sekä vesipuisto, jossa on useita vesiliukumäkiä. Rannalle pääsee portaita pitkin. Päiväsaikaan hotellilla järjestetään mukavia aktiviteetteja sekä aikuisille että lapsille. Lomamukavuutta lisää All Inclusive, johon sisältyy sisältyy useita ravintoloita ja baareja.